Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
ermin_krug
Trenutno s Vama...

Ermin Preljević

Twitter Facebook

Stišaj probleme, pojačaj hitove!

Tvoj feelgood radio

Osvježi se uz Jamnicu

Otvoreni predstavlja
Osvježi
se uz Jamnicu

July 31, 2017 @ 08:00

Podijeli: Facebook Twitter

Ovog ljeta, ne zaboravite dovoljno piti

S obzirom na vremenske prognoze i dosadašnje visoke temperature ne smijete zaboraviti dovoljno piti. Hidracija je posebno važna ljeti kada se zbog jakog sunca i visokih temperatura  pojačano znojimo i tako gubimo prijeko potrebne minerale. U današnje vrijeme kada su rješenja na dva klika od nas i mi imamo jednostavno rješenje – Jamnicu.

Ova gazirana prirodna mineralna voda nadoknadit će brojne minerale koje ste izgubili znojenjem. Pored toga što će vas osvježiti i nadoknaditi minerale, Jamnica je tu za održavanje odgovarajuće hidracije, što je jedan od najvažnijih čimbenika za odvijanje ključnih tjelesnih funkcija. I sve to uz 0kcal!

Kako je gemišt postao omiljeno piće nakon posla?

Svi znaju da je gemišt – ukusno i osvježavajuće piće koje prati zabave, slavlja, obiteljska i prijateljska druženja postao prepoznatljiv dio hrvatske kulture i gastronomije. No, razvojem vinske kulture u Hrvatskoj, unatrag 20ak godina, gemišt je postao i omiljeno piće poslovnih ljudi u ljetnim mjesecima. Kako je do toga došlo? Mnogi poznavatelji istinskih gastronomskih delicija i vinskih pravila znaju da je kvalitetnim vinima oduvijek vjeran pratilac bila odgovarajuća voda – Jamnica. Svojim osvježavajućim mjehurićima i profinjenog okusa te svježine, Jamnica ima nezamjenjivu ulogu u svakom dobrom gemištu.  Snaga njenih mjehurića najjača je na nižim temperaturama, od 4 do 8oC te je upravo zbog toga gemišt omiljeno osvježavajuće piće u poslovnim krugovima. Ovo niskokalorično piće preferira se zbog osvježenja kojeg pruža u toplim ljetnim danima.

Da je tome tako uvjerite se odmah po izlasku iz poslovne zgrade i konzumirajte alkohol odgovorno i uvijek s Jamnicom ☺!

 

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv