Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Dario Maradin

Twitter Facebook

.uvijek gladan!

Tvoj feelgood radio

Omegol, Zvijezdina funkcionalna linija

Predstavljamo
Omegol, Zvijezdina funkcionalna linija

April 16, 2018 @ 06:00

Podijeli: Facebook Twitter

Omegol, Zvijezdina funkcionalna linija, u samo tri proizvoda uspijeva ponuditi sve snažne sastojke potrebne za moderan život te normalno i zdravo funkcioniranje organizma što je čini brzim i ukusnim rješenjem kojim ćete lako uvesti reda u svoju prehranu i učiniti nešto dobro za svoje zdravlje, svaki dan.

Ključni su sastojak Omegol linije, koja odsad dolazi u novom modernom pakiranju, ALA omega 3 masne kiseline – nužni nutrijenti iz srca prirode koji povoljno utječu na velik broj fizioloških funkcija

Omegol sadrži najbolji omjer omega-3 i omega-6 masnih kiselina koje doprinose održavanju normalne razine kolesterola i povoljno djeluju na zdravlje srca, a dodatak vitamina E prava je zaštita stanica od oksidativnog stresa.

Omegol linija nosi i oznaku V koju dodjeljuje Europska udruga vegetarijanaca onim proizvodima bez sastojaka životinjskog podrijetla, a potrošačima vegetarijanske i veganske prehranu omogućava da jednostavno i brzo prepoznaju i biraju proizvod za sebe.

Za postizanje korisnog učinka Omegol ulja uzmite jednu jušnu žlicu ulja ili jedan obrok (20 g) Omegol namaza ili majoneze dnevno.

5 razloga zašto Omegol
1. Omega-3 masne kiseline doprinose održavanju normalne razine kolesterola
2.  Vitamin E  štiti stanice od oksidativnog stresa
3. Omegol original namaz pjenaste je i lagane teksture, besprijekorno maziv te  sadrži vitamine A i D koji su važni za normalnu funkciju imunološkog sustava
4. Omegol namaz sa sjemenkama lana i prosa pogodan je i za sve koji ne podnose gluten
5. Omegol majoneza ne sadrži kolesterol i neizostavna je namirnica vegana

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv