Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play

Tvoj feelgood radio

Otvoreni radio

On Air
Humanitarna akcija OBRTNIK OBRTNIKU

July 27, 2014 @ 07:00

Podijeli: Facebook Twitter

Otvoreni radio pokrenuo je humanitarnu akciju “Obrtnik obrtniku” uz podršku Hrvatske obrtničke komore, u kojoj poziva sve obrtnike i ostale poduzetnike koji su u mogućnosti da pomognu obrtnicima s poplavljenih područja. Ako imate višak materijala, aparata, opreme ili na bilo koji drugi način možete pomoći svojim kolegama srodnih djelatnosti da što prije stanu na noge, javite nam se na besplatni telefon 0800 33 55, otvoreni@otvoreni.hr ili na Facebook Otvorenog radija.

U poplavljenom području poslovalo je 69 obrtnika. Najviše je stradalo selo Gunja, u kojem su poslovala 43 obrtnika. U Općini Drenovci stradalo je Rajevo selo (5 obrta), Posavski Podgajci (8 obrta), Račinovci (7 obrta), Đurići (1 obrtnik), dok je u Općini Vrbanja stradalo selo Strošinci (5 obrta).

OBRTNIK OBRTNIKU_POPIS

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv