Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
dinko_3
Trenutno s Vama...

Dinko Putrić

Twitter Facebook

Tvoj feelgood radio

33° C
Objasnite pojam i osvojite shopping!

Osvoji
Objasnite pojam i
osvojite shopping!

September 28, 2016 @ 09:38

Podijeli: Facebook Twitter

Volite igre asocijacija? Vješti ste s riječima? Onda je natječaj “Drugim riječima” savršen za vas! Slušajte Otvoreni radio te od 5. do 16. listopada sudjelujte u natječaju i osvojite shopping u iznosu od 100 do 500 kuna u vašem City Centeru one! Nagradni natječaj uvod je u veliku proslavu 10. rođendana City Centera one i najbolji način da “zaradite” za novi outfit i zablistate na rođendanu Cityja.

U natječaju možete sudjelovati na dva načina: voditelji s Otvorenog će izravno u City Centeru one “regrutirati”  natjecatelje, pa se vaš shopping možda pretvori u pravu avanturu! Ili se za natječaj možete prijaviti slanjem SMS-a na broj 60085 (2,40 kn s PDV-om) s ključnom riječi “OTVORENI” te imenom i prezimenom nakon što voditelji u eteru daju znak za slanje SMS-a. Najbržeg će nazvati ekipa s Otvorenog i ta osoba će, u tandemu s osobom odabranom u City Centeru one, zaigrati “Drugim riječima”.

Posjetitelj u Centru dobiva pet kartica s određenim pojmovima koje mora objasniti slušatelju u eteru Otvorenog radija bez da kaže korijen riječi ili izvedenicu toga pojma. Za svaki točan pojam koji slušatelj u eteru pogodi, oba natjecatelja osvajaju po 100 kuna u poklon bonovima City Centera one. Za pogoditi svih pet pojmova igrači na raspolaganju imaju ukupno 60 sekundi. Zabavno, zar ne?

Sve o natječaju možete doznati u pravilniku. Sretno!

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv