Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
dinko_3
Trenutno s Vama...

Dinko Putrić

Twitter Facebook

Tvoj feelgood radio

33° C
Novo ruho omiljenih Franck čajeva

Otvoreni predstavlja
Novo ruho
omiljenih Franck čajeva

February 13, 2017 @ 06:00

Podijeli: Facebook Twitter

Ljubiteljima čaja, kojih je u Hrvatskoj sve više, Franck čajevi ove zime predstavljaju se u novome ruhu – redizajniranom pakiranju koje vizualnim elementima vjerno dočarava svu raznolikost i bogatstvo dobro nam poznatih okusa čajeva iz Francka.

Nova pakiranja Franck čaja tako karakterizira vizualno jasniji i dojmljiviji dizajn koji komunicira evoluciju i daljnji razvoj asortimana i punoće više od 30 različitih okusa čaja koji se dijele u tri segmenta: biljni, pravi i voćni čajevi.

Franck pritom ima na umu i poznavatelje čaja koji uvijek žele znati više, pa se na kutijama novih čajeva može pronaći i kompas s informacijama o svojstvima čaja, kao i dodatnim zanimljivostima o čaju, njegovoj obradi i pripremi.

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv