Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Fil Tilen

Twitter Facebook

Tvoj feelgood radio

Nives Celsius s nama proslavila pobjedu u Tlzp!

RADIO
Nives Celsius s nama
proslavila pobjedu u Tlzp!

May 29, 2017 @ 10:30

Podijeli: Facebook Twitter

Nives Celsius, pobjednica showa Tvoje lice zvuči poznato, došla nam je u Jutarnji show i sa svojom kolegicom natjecateljicom Ivanom Mišerić proslavila veliku i potpuno zasluženu pobjedu!

Punih 13 tjedana Nives nas je oduševljavala i šokirala svojim nevjerojatnim transformacijama od Prodigy, Coolia, Shakire i Olivie Newton John, preko domaćih Leta 3, Severine ili Mileta i Ivanke Mazurkijević pa sve do RHCP ili pobjedničke lisice Ylvis.

Ivani je Nives otkrila kako joj je bilo proteklih 13 tjedana, koji su bili najveći izazovi, a što najveće veselje, kakva joj je bila ekipa Tlzp-a, a kakvi gledatelji, a za kraj bila je tu i neizbježna igra – Drži vodu dok vijesti ne odu!

Tko je ‘pobijedio’? Pogledaj u videu:

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv