Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Aida Šukurica

Twitter Facebook

Stisni play za feel good i hitove!

Tvoj feelgood radio

Nivea te nagrađuje!

Osvoji
Nivea te nagrađuje!

April 30, 2018 @ 06:00

Podijeli: Facebook Twitter

Osvoji Nivea Men poklon pakete!

Vedran Car brine za svoju i tvoju higijenu! Svakog radnog poslijepodneva na Otvorenom prilika je da osvojiš Nivea poklon paket i zablistaš kao pravi, njegovani muškarac.

Javi se Vedranu na besplatni 0800 3355 i pokaži zavidno znanje iz raznih teških kategorija kao što su moda, hrana, kuća… Možda baš ti osvojiš Nivea Men poklone!

Detalji su u Pravilniku.

Za muškarce koji se ne boje izazova
Otkrijte snagu NIVEA MEN DEEP proizvoda

Aktivan stil života ima svoju cijenu. Mijenjanje automobilske gume na kiši, nogomet na blatnjavom terenu, trčanje za djecom, samo su neke od svakodnevnih situacija s kojima se svaki moderni muškarac suočava. Neizbježne posljedice svih navedenih aktivnosti su znojenje i neugodan miris.

Za razliku od žena, muškarci imaju deblju, grublju i čvršću kožu koja se brzo masti. Njihove pore su dublje i koža zahtijeva dubinsko čišćenje. NIVEA odgovora na potrebe muškaraca čiji životni stil odgovora ubrzanom tempu aktivnog života. Budite najbolji mogući JA u svakoj situaciji. Prihvaćate li i ovaj NIVEA izazov?

Novi NIVEA MEN DEEP proizvodi muževnog mirisa, dubinski će otkloniti sva zrnca prljavštine s vaše kože zahvaljujući prirodnom sastojku aktivnog ugljena koji učinkovito apsorbira sve vrste nečistoća. Bez obzira na to hoćete li ga koristiti na početku dana, nakon odigrane utakmice ili prije spavanja, NIVEA MEN DEEP proizvodi jednostavni su za korištenje i prikladni za svakog muškarca u svakoj situaciji. Pouzdana zaštita protiv znojenja i neugodnog mirisa uz antibakterijsku formulu s aktivnim ugljenom temeljito će očistiti vaše pore, a osjećaj besprijekorne čistoće pratit će vas tijekom čitavog dana. NIVEA MEN DEEP linija uključuje antiperspirante, gel za brijanje, gel za umivanje lica, losion nakon brijanja, šampon i gel za tuširanje.

Došlo je vrijeme za sve muškarce koji znaju što je udobnost i stil te vjeruju da je moguće osjećati se istovremeno čisto i muževno. Uz NIVEA MEN DEEP proizvode bilo koja prepreka u danu postat će pravi užitak za svakog muškarca.

Iskusite dosad nepoznati osjećaj svježine uz NIVEA MEN DEEP proizvode.

moderan i muževan miris
osigurava svjež i čist osjećaj kože
temeljito ispire sve vrsta nečistoća s kose i brade
formula s aktivnim ugljenom koji djeluje kao magnet za prljavštinu
pogodan za svakodnevnu upotrebu

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv