Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play

Tvoj feelgood radio

Nikad jači ULTRA Europe Split!

Predstavljamo
Nikad jači
ULTRA Europe Split!

March 5, 2019 @ 10:05

Podijeli: Facebook Twitter

Sedmo izdanje jedinstvenog glazbenog fenomena – ULTRA Europe se vraća u Split spremniji nego ikad do sad!

U prodaju kreću nikad povoljnije regionalne ulaznice!

Festivalska institucija i jedinstveni glazbeni fenomen u ovom dijelu regije službeno je najavio sedmo izdanje. Nikad bolji, nikad veći i s nikad jačim izvođačima, festival ULTRA Europe sedmi će se put, od 11. do 18. srpnja, pokloniti i zahvaliti svima onima bez kojih ovo povijesno putovanje ne bi bilo moguće. Brojna ovogodišnja osvježenja i nastupi iznenađenja, najnovija pozornica koja će se vinuti na poljudskom stadionu, više od 250 glazbenih zvijezda, nikad povoljnije regionalne ulaznice za domaće posjetitelje – Split i Hrvatska i ovo će ljeto postati glazbenom i destinacijskom prijestolnicom!

„Jedan od glavnih razloga uspjeha festivala ULTRA Europe su građani Splita koji su od prvog dana pružili prijateljsku dobrodošlicu te prigrlili festival kao svoj. Među najčešćim komentarima naših posjetitelja su upravo ljudi Splita i Hrvatske, njihova pristupačnost i toplina, zbog kojih se žele vratiti opet“ – izjavio je Joe Bašić, direktor tvrtke MPG Live te je dodao: „2013. godine planirali smo doseći brojku od pola milijuna posjetitelja u prvih pet godina. Danas, sedam godina kasnije, možemo ponosno reći da će 2019. obilježiti naš milijunti gost! Strateški razvoj usmjerili smo prema Aziji kako bi u narednim godinama broj posjetitelja iz Koreje, Kine i Japana bio znatno veći, a jednako smo fokusirani i na zemlje zapadne Europe. Naše projekcije su iznimno pozitivne pa se nadamo da ćemo već ove godine probiti brojku od 160.000 posjetitelja, a kako bi mogli ostvariti cilj od 180.000 posjetitelja, potrebna su daljnja ulaganja u smještajne jedinice, prometnu infrastrukturu te zračnu povezanost sa Splitom.“

Jedinstveni destinacijski glazbeni festival nedavno je objavio ime prvog izvođača što je izazvalo pravu euforiju među obožavateljima diljem svijeta. Vijest da je Swedish House Mafia potvrdila dolazak u Split, u samo 24 sata je vidjelo više od 5 milijuna ljudi, a riječ je o najjačem glazbenom imenu i najvećem pojačanju u povijesti festivala. Kako su oni jedni od miljenika i domaće publike, ove se godine očekuje njihov rekordni dolazak koji će im dodatno olakšati i nikad povoljnije regionalne ulaznice koje su u prodaji od utorka 5. ožujka. Mogu se kupiti putem sustava Ticketshop po cijeni od 750 kuna, ali se prije toga potrebno registrirati. Za sve one koji se ne registriraju na vrijeme, trodnevne ulaznice će se moći kupiti po cijeni od 799 kuna. U prodaji su i ulaznice za sve destinacije evente, a više informacija se može pronaći na službenoj stanici gdje se ujedno vrši i sama registracija.

Još je jedna atraktivna vijest je i ta da će Poljud će dobiti novu glazbenu pozornicu pod imenom Worldwide Stage na kojoj će biti predstavljeni izvođači iz različitih glazbenih regija svijeta. Ono što je posebno zanimljivo, a i potpuno neočekivano, jest najava da će Ivan Dečak i grupa Vatra, biti jedan od izvođača na najnovijoj festivalskoj pozornici. Iako poznati kao rockeri, već godinama koketiraju s elektronikom, a kako njihovi najveći hitovi zvuče u potpuno novom EDM ruhu, uz podršku DJ-a koji će im se pridružiti na sceni, otkrit će tek kad izađu na Worldwide pozornicu u srpnju.

Sve ostale novosti o festivalu ULTRA Europe mogu se pronaći i na službenoj Facebook stranici festivala, Twitter profilu, Instagram profilu te putem aplikacije na iTunesu. Informacije o događanjima ULTRA Worldwide možete pronaći na www.umfworldwide.com, a o programu RESISTANCE na www.resistancemusic.com.

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv