Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Dario_mala
Trenutno s Vama...

Dario Maradin

Twitter Facebook

Dijelim karte za MTV Summerblast! Trebaš?

Tvoj feelgood radio

33° C
Nastavi priču i odmaraj u Medori!

Osvoji
Nastavi priču i
odmaraj u Medori!

April 17, 2017 @ 06:00

Podijeli: Facebook Twitter

Dani su sve topliji, a tebi je dosta svakodnevnog stresa i želiš se konačno pošteno odmoriti… Vrijeme je da i tebe malo poslužuju i masiraju dok na terasi s pogledom na more ispijaš koktele, zar ne? Ako ti uz ovo sve već radi mašta 100 na sat, onda si ti prava osoba za nas!

Jutro na Otvorenom vodi te u hotel Medora Auri na makarskoj rivijeri, gdje te čeka polupansionski smještaj, bazeni, wellness i masaže, sauna i fitness, čista uživancija uz naravno neizbježan pogled na more! Sve što ti trebaš je – završiti našu priču.

Kako? Pogledaj u pravilniku, a kamo te tvoja priča može odvesti pogledaj i na www.medorahotels.com

Medora Auri Reception & Lobby 14750

Hotel Medora Auri nalazi se u malom mjestu Podgora, u srcu Makarske rivijere. Dobra prometna povezanost, prekrasna priroda, čisto more, divne plaže, mediteranski ugođaj, bogata eno-gastronomska ponuda, zabavni, kulturni i sportski sadržaji čine Podgoru idealnim mjestom za savršen odmor.

Hotel Medora Auri nudi smještaj u moderno dizajniranim sobama opremljenim raznovrsnim sadržajima s čijih balkona se pruža predivan pogled na more i mjesto. Kao gost našeg hotela možete uživati u dva vanjska grijana bazena sa sunčalištem, a dok se sunčate pokraj hotelskog bazena za odrasle i djecu, možete naručiti rashlađeno piće iz bara pokraj bazena. Ako ipak želite uživati u morskim čarima ispred hotela uz samu šetnicu, koja je zatvorena za promet motornih vozila, nalazi se jedna od najljepših šljunčanih plaža Makarske rivijere.

Svaki dan u ponudi hotela Medora Auri su i brojne zabavne aktivnosti edukativnog karaktera za djecu, tinejdžere i odrasle, poput crtanja i slikanja, talent predstava, mini diska, karaoka, sportskih igara te organizacija igara u dječjem i u bazenu za odrasle. Jednom riječju, vaša će djeca uživati, a vi ćete uživati zajedno s njima u bezbrižnom i savršeno ugođenom ljetovanju.

Medora Auri PLAYROOM 3750

Ako se tijekom odmora želite jednostavno samo opustiti, wellness centar hotela Medora Auri nudi bogati izbor masaža i tretmana. Kako bi u potpunosti obnovili zalihe energije i revitalizirali svoje tijelo u ponudi wellness centra se nalaze whirlpool, finska ili infracrvena sauna, parna kupelj kao i soba za opuštanje.

Uz bogatu wellness ponudu, hotel Medora Auri nudi Vam i mnoštvo sportskih i rekreativnih aktivnosti koje će Vaš odmor učiniti uzbudljivijim, zabavnijim i aktivnijim. Za sve ljubitelje planinarenja i nordijskog hodanja, planina Biokovo sa svojim brojnim stazama nudi poseban doživljaj uspinjanja i fantastičnog pogleda na Makarsku rivijeru, more i obližnje otoke. Također, možete uživati i u vožnji biciklom na brojnim biciklističkim stazama uzduž cijele Makarske rivijere. Uz sve navedene aktivnosti koje će održavati Vaš sportski duh, u blizini hotela možete se zabaviti sa parasailingom, vožnji bananom, jet skijem ili pak iznajmiti čamac, pedaline ili uživati u ronjenju.

I zato, već ove sezone, istražite ovaj neotkriveni biser Srednje Dalmacije i doživite nezaboravno ljeto u hotelu Medora Auri!

Medora Auri Wellness 4750

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv