Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play

Tvoj feelgood radio

Namještaj za kućne ljubimce

On Air, Zabava, Životinjski kutak
Namještaj za
kućne ljubimce

March 20, 2015 @ 09:45

Podijeli: Facebook Twitter

Psi i mačke spavaju više sati nego mi ljudi, i to najčešće na našim krevetima, kauču ili pak na podu. Bilo je samo pitanje vremena kad će se netko dosjetiti da i oni dobiju svoj komad namještaja. Tvrtka Robowsky prva je hrvatska tvrtka specijalizirana za dizajn i proizvodnju modernog namještaja za kućne ljubimce. Ideja se rodila prije tri mjeseca kad su Jelena Bralić i Matilda Marelja primijetile da postojeći pet shopovi imaju siromašnu ponudu proizvoda za bolji san naših dlakavih “čudovišta”.

Osim udobnosti koje kreveti u malom pružaju psima i mačkama, namještaj je prilagođen i dizajnu suvremenog stanovanja. Uglavnom je crno- bijele boje pa ga je lako uklopiti u bilo koji prostor. To što ćete imati komad namještaja više za čišćenje…to je već druga priča- ali možda će dlake napokon biti na jednom mjestu, a ne po cijeloj kući (mo’š mislit’).

Robowsky pomiče granice neobičnog kada su ljubimci u pitanju. Koga nimalo ne iznenađuje namještaj za kućne ljubimce, možda ga iznenadi usluga uređenja kuće ili stana isključivo za što ugodniji boravak životinja. Tako se za vašu macu može ugraditi penjalica ili grebalica- rekla bih mali zabavni park.

Slogan tvrtke glasi “san svake šapice”. Zato mislim da bi uz ove krevetiće san naših ljubimaca mogao biti nešto dublji, što znači i više hrkanja. Tako da…tko voli nek’ izvoli. Nemojte im samo pjevati uspavanke…to bi ipak bilo previše ;)

Trendy Tanja

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv