Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
dinko_3
Trenutno s Vama...

Dinko Putrić

Twitter Facebook

Tvoj feelgood radio

33° C
MyKi pametni sat za vaše dijete

Otvoreni predstavlja
MyKi pametni
sat za vaše dijete

March 9, 2017 @ 08:42

Podijeli: Facebook Twitter

MyKi pametni sat – budite uz svoje dijete i kad nije s vama

Hrvatski Telekom, u sklopu društveno odgovorne inicijative „Šeraj pozitivu, blokiraj negativu“ pokrenute s ciljem povećanja sigurnost djece u digitalnom društvu, u ponudu je uveo MYKI, prvi pametni dječji sat koji roditeljima omogućuje da budu uvijek uz svoju djecu.

MYKI je dizajnom posebno prilagođen djeci i idealno je rješenje za roditelje djece od 6 do 10 godina koja još nisu spremna za korištenje svih funkcija pametnih telefona, samostalno surfanje internetom i društvenim mrežama, a ipak trebaju biti u vezi s roditeljima kada su u pokretu.

MYKI je savršeno rješenje jer se povezuje na mobilnu mrežu pa su djeca i roditelji povezani u svakom trenutku. Opremljen je jednostavnim funkcijama primanja i slanja poziva na unaprijed definirane brojeve te ima GPS lokator koji u svakom trenutku roditeljima putem smartphone aplikacije pokazuje gdje se dijete nalazi. Ako dijete slučajno zaluta, MYKI sat ima SOS tipku kojom se redom pozivaju brojevi iz imenika i šalje im se obavijest. Mališani mogu birati isključivo one brojeve koje roditelji unaprijed definiraju, a djeca mogu primiti pozive jedino s tih brojeva. Još jedna od prednosti ovog uređaja je ugrađeni senzor na dodir, koji signalizira je li uređaj na djetetovoj ruci ili ga je skinulo.

MYKI je dostupan u svim tarifama po cijeni od 1 kn i za postojeće i za nove korisnike.

MYKI sat je prvi u nizu uređaja koji je Hrvatski Telekom uveo u ponudu u sklopu inicijative „Šeraj pozitivu, blokiraj negativu“.

Život bez interneta danas je nezamisliv, kako odraslima, tako i djeci i mladima. Podaci pokazuju kako su mladi u Hrvatskoj iznimno aktivni online. Čak 65 posto djece između 7 i 9 godina ima profil na Facebooku, a svaki drugi školarac koristi društvene mreže za vrijeme nastave. Ovo su brojke koje zapanjuju, a ono što zapanjuje još i više jest da mladi vrlo često nisu svjesni rizika i opasnosti koje krije online svijet.

Tom problemu doskočio je Hrvatski Telekom, koji je u suradnji s Hrabrim telefonom i Društvom za komunikacijsku i medijsku kulturu pokrenuo inicijativu „Šeraj pozitivu, blokiraj negativu“. Inicijativa je usmjerena na povećanje razine svijesti i bolje zaštite djece na internetu.

Više o MyKi satu možete saznati na:
www.hrvatskitelekom.hr/myki
www.hrvatskitelekom.hr/pogodnosti/isto-za-sve

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv