Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Dario Maradin

Twitter Facebook

Tvoj feelgood radio

Mirjana Hrga propustila sastanak zbog Otvorenog

RADIO
Mirjana Hrga
propustila sastanak zbog Otvorenog

May 25, 2016 @ 14:38

Podijeli: Facebook Twitter

Nakon 20 godina televizijskog etera, u Jutru na Otvorenom žena kojoj skidamo kapu – Mirjana Hrga!

Rođena Bjelovarčanka iz grada rukometa, htjela je biti stjuardesa, ali izabrala je novinarstvo, zamijenila je štikle s gojzericama i postala najpoznatija reporterka u Hrvatskoj. Opušta se uz U2, voli crno vino i ne podnosi vrućine. Ona je Mirjana Hrga. Sreća naša, pa se nakon gotovo 8 godina iz Sarajeva vratila u Zagreb.

Gdje je bila i što je radila?

Izvještavala je o revoluciji u Ukrajini i tamošnjem početku rata, te je bila jedna od rijetkih novinara koji su uspjeli ući u Slavjansk, grad na istoku Ukrajine koji su preuzeli proruski separatisti. Izvještavala je iz Tripolija o sukobu sunita i šijita, razgovarala je s vođama i Hamasa i Hezbolaha, izvještavala je iz Grčke i godinama pratila razvoj tamošnje ekonomske krize. I to je samo dio poslova koje je obavljala.

Za sebe kaže da su ju rodili roditelji, HTV ju je stvorio, Nova TV ju je naučila što je brutalni kapitalizam, a Al Jazeera joj je dala svijet na dlanu i tek tu je, naglašava, postala osoba, pa je bio red da se vrati kući.

Nas je ostavila bez teksta i u kratkom vremenu dovela nas do toga da svi poželimo biti Mirjana Hrga.
Što misli o radiju, zašto je htjela biti stjuardesa, kako je prebrodila krizu u Sarajevu, zašto za političare kaže da bi bilo bolje da ih nema u javnosti, kakvi su joj Milanović i Karamarko i zašto je na Novoj TV dala otkaz na pola cigarete, poslušajte u nastavku!

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv