Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play

Tvoj feelgood radio

Oglašavanje na Otvorenom

Oglašavanje na Otvorenom

March 12, 2013 @ 13:21

Podijeli: Facebook Twitter

Oglašavanje na Otvorenom radiju

Oglašavanje na Otvorenom radiju je jednostavno, povoljno, brzo i učinkovito, a uz nisko ulaganje ostvarujete izrazito velik doseg. Naša misija je osigurati transparentno, učinkovito i isplativo oglašavanje na korist i zadovoljstvo naših kupaca i slušatelja.

 

Zašto baš Otvoreni?

Otvoreni radio ima nacionalnu pokrivenost, što znači da nas sluša cijela Hrvatska. Prema službenim ispitivanjima slušanosti, Otvoreni radio je najslušaniji radio u Hrvatskoj kod slušatelja u dobnom rasponu od 13 do 74 godine. Osim najveće slušanosti, slušatelji su, u kategoriji radija, Otvorenom radiju iskazali najveće brend povjerenje.

 

Opcije oglašavanja

SPOT KAMPANJA – najbolji CPM (trošak dosega 1000 impresija) na tržištu.

PROMOCIJA SHOWA – najbolji brend imidž  

PAKETI REKLAMA uz Promet i Vrijeme – najbolji brend awareness  

 

Spot kampanja  

VAŠ BREND – TOP OF THE MIND!

Intenzivnom spot kampanjom slušatelji su konstantno upoznati s prednostima vaših proizvoda i akcijama vašeg brenda. Pažljivim planiranjem emitiranja i učinkovitim copyjem približavamo se slušateljima i pogađamo ciljnu skupinu. Želimo da im poruka iz spota ne izlazi iz glave!

VELIKI DOSEG I FREKVENCIJA

Spot kampanja vam omogućuje pozicioniranje kroz duže vremensko razdoblje i u različitim terminima što povećava doseg reklamne poruke. Poruke dolaze do slušatelja puno puta, što će uvelike povećati vjerojatnost da se na poruku i reagira.

 

 

 

Promocija showa

Uz tjedni doseg od 825 000 slušatelja, promocija u showu idealna je opcija za brend imidž kampanje. Drugim riječima, naši fanovi postaju vaš fanovi.

POVEĆANJE PREPOZNATLJIVOSTI

Velikim brojem reklamnih poruka i dosegom svih naših slušatelja, povećat ćete prepoznatljivost vašeg brenda.

POVEĆANJE POVJERENJA

Uz omiljeni show, kojeg slušatelji vole i vjeruju mu, povećat ćete povjerenje u vaš brend.

 

Nagradna igra u showu

Nagradna igra je idealna opcija za one koji žele nagraditi svoje potrošače i pojačati pozitivni imidž. Vaš brend i nagrada koju poklanjate spominju se prilikom svake podjele nagrade.

POSEBNA PAŽNJA SLUŠATELJA

Vaš brend pozicioniramo uz zabavni sadržaj koji se sluša aktivno!

VELIKI TALKABOUT

Zabavna radijska igra je ono o čemu se priča. Za igru se lako zainteresiraju svi koji slušaju, a ne samo oni koji igraju.

 

Promet i Vrijeme na Otvorenom

Prometne informacije, kao i informacije o vremenu, jedan su od najtraženijih sadržaja na radiju – slušaju se aktivno i sa zanimanjem. Kroz veliki broj emitiranja i doseg svih naših slušatelja ostvarujete maksimalan povrat investicije.

 POZICIONIRANJE UZ RELEVANTAN SADRŽAJ

Posebna pozicija reklamnih spotova uz informacije i novosti iz prometa ili vremena.

POVEĆANJE PREPOZNATLJIVOSTI

Kroz velik broj poruka možete biti prisutni u najatraktivnijim „drive time“ terminima ili kroz cijeli dan. Ne samo da ćete dosegnuti sve naše slušatelje, već do njih dolazite puno puta! Idealno za brend awareness kampanje i povećanje svijesti o prisutnosti vašeg brenda na tržištu. 

 

marketing@otvoreni.hr

 

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv