Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play

Tvoj feelgood radio

Live Your Music uz Heineken i Ultra Europe!

Otvoreni predstavlja
Live Your Music uz
Heineken i Ultra Europe!

June 26, 2017 @ 06:02

Podijeli: Facebook Twitter

Live Your Music! Pripremi se za Ultra Europe festival uz Heineken!

Party ljeta je tu. Split 14. – 16.7. i najnovije izdanje Ultra Europe festivala, a mi imamo ulaznice. I to festivalske za tebe i frenda/frendicu!

Prijavi se SMS-om na 60085 (2.40kn) i odigraj pop kviz ‘3 u 15′, točno odgovori na sva pitanja i partyaj na Poljudu s Guettom, Garrixom, Tiestom i drugima.

Sve piše u pravilniku.

07182016_Olav_Stubberud_5064 copy750

Prema nezavisnom istraživanju, nakon bavljenja sportom, Hrvati svoje vrijeme najradije provode slušajući glazbu. Heineken sa svojim potrošačima dijeli upravo tu strast prema glazbi koja je i više od samo pasivnog slušanja – strast koja znači u potpunosti živjeti glazbu! Kroz glazbenu platformu Live Your Music, Heineken slavi zajedno sa svojim potrošačima sva glazbena iskustva koja im omogućuju potpuno i kolektivno prepuštanje vrhunskim glazbenim doživljajima. Kako bi se još više približio svojim potrošačima, Heineken ove godine dovodi vrhunske glazbene doživljaje ne samo u Split na Ultra Europe glazbeni festival, već u narednih mjesec dana i u ostale dijelove lijepe naše – Zagreb i Rijeku.

2017_Ultra_Europe_PH1_lineup_08

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv