Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Dario Maradin

Twitter Facebook

Tvoj feelgood radio

Kekin nosi tuđe gaće

RADIO
Kekin nosi
tuđe gaće

August 19, 2015 @ 10:07

Podijeli: Facebook Twitter

Nakon što je Ivana Mišerić uspješno odradila prvu lekciju škole bubnjanja s Hladnim pivom, došlo je i njihovih pet minuta slave. Svi članovi benda dovedeni su pred gotov čin- između njih i Ivane ispriječio se mikrofon Otvorenog radija. U kratkom intervjuu otkrili su svoje najprljavije tajne, što su sve dijelili među sobom, ali i tko je pravi modni stručnjak među njima.

Lijepa vijest je da im se nakon dužeg izbivanja zbog zdravstvenih problema vratio klavijaturist Milko Kiš Deda. Dapače, Ivanino bubnjanje s bendom bilo mu je prvi nastup nakon te stanke. Mogli bismo reći generalka prije generalke koja Hladno pivo čeka u rujnu- koncerti u Splitu i Zagrebu u sklopu turneje Dani zatvorenih vrata.

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv