Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Ivana-Mišerić-03-Thumb
Trenutno s Vama...

Ivana Mišerić

Twitter Facebook

Dobro jutro! Želimo zamijeniti poslove s vama, baci oko tu desno ;)

Tvoj feelgood radio

Karlovačko RockOff u Rijeci, Splitu i Zagrebu!

Otvoreni predstavlja
Karlovačko RockOff u
Rijeci, Splitu i Zagrebu!

September 18, 2017 @ 11:34

Podijeli: Facebook Twitter

Karlovačko RockOff kreće na turneju – nova sezona u Zagrebu, Rijeci i Splitu!

Ove jeseni očekuje nas četvrta sezona Karlovačko RockOff festivala koja će, uz Zagreb, po prvi put posjetiti Rijeku i Split! U organizaciji UNISON Hrvatskog glazbenog saveza te Karlovačko kao važnog partnera, festival će i ove godine približiti novu generaciju sjajnih domaćih bendova koncertnoj, televizijskoj i radijskoj publici.

Proteklih godina, Karlovačko RockOff je stvorio platformu za sve bendove koji svoj rad i svoju glazbu žele na kvalitetan način prezentirati široj publici, a „vjetar u leđa“ dosad su osjetili glazbenici poput MORT-a, Rezervi, Sare Renar, Grette, Mangroovea i mnogih drugih.

Cilj ovogodišnjeg izdanja festivala je veća zastupljenost regionalnih bendova i mjesta za svirku – Rijeka i festival Hartera zajedno će imati čast ugostiti jednu finalnu večer Karlovačko RockOff festivala i dokazati da „grad koji teče“ i dalje s pravom nosi status najrokerskijeg grada. Nakon Rijeke, u festivalska karavana će se preseliti u Split, a dvije finalne večeri održat će se u zagrebačkom klubu Katran.

Stručni članovi žirija Damir Martinović Mrle (Let3)Lada Furlan Zaborac (Bambi molesters)Alen Marin (Kojoti), producent Denis Mujadžić Denyken te direktor festivala Hrvoje Horvat ove su godine odabrali čak 18 finalista koji će se kroz četiri finalne večeri boriti za ulazak u superfinale ovogodišnjeg festivala. Upravo je Karlovačko RockOff prepoznat kao jedino mjesto koje na kvalitetan način pruža svojim finalistima podršku kroz medije i publiku koja je spremna podržati dobre pjesme još boljih izvođača.

30.09. RIJEKA :
30.09. u sklopu RockOff Hartera festivala u Rijeci s početkom u 20:00h, nastupaju Dno, Mirna, The Miceks, Manntra i Scarlet Notes uz potporu Leta 3, Bambi Molestersa te Gorana Bareta i Majki.

06.10. SPLIT:
06.10. u klubu Plan B u Splitu, s početkom u 21:30h, nastupaju Brain Holidays, Nezahvalnici, Cubies i Audio Detektiv.

12.10. ZAGREB:
12.10. u klubu SSi Katran u Zagrebu, s početkom u 21:30h, nastupaju Harvo Jay, Ti, ja i moja mama, Garage in July, Mel Camino i Jam Ritual.

19.10. ZAGREB:
19.10. u klubu SSi Katran u Zagrebu, s početkom u 21:30h, nastupaju Matt Shaft, Mjuzikl, EOT i Dosh Lee.

Festival na kojem se glazba sluša. Karlovačko RockOff !!

20626527_795810553925492_5508287958098485387_ox750

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv