Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play

Tvoj feelgood radio

Kad te zaprose Pink i Ed Sheeran

Glazba
Kad te zaprose
Pink i Ed Sheeran

August 22, 2018 @ 10:51

Podijeli: Facebook Twitter

Što ćeš reći ako te zaprose Pink i Ed Sheeran? Da ili Ne?

‘Hoćeš li se udati za mene?’ jedno je od najtežih, ali i najljepših pitanja. Ali, nije lako… No što ako to umjesto tebe učine Pink i Ed Sheeran?

Elliot Holman, britanski radio DJ, zaprosio je svoju djevojku upravo na taj način – zamolio je Pink i Eda Sheerana da mu pomognu. Poveo je svoju djevojku Bryony na romantični izlet na plažu i dok su gledali zalazak sunca, pustio joj je snimke na mobitelu.

Prva se pojavila Pink “Elliot Holman te želi pitati hoćeš li se udati za njega. Molim te reci da. Sretno!”

A zatim šaljivi Ed Sheeran “Elliot ne može bolje od tebe i zato trebaš prihvatiti da se on mora oženiti za tebe i to se mora dogoditi. Učinit ćeš ga jako, jako sretnim čovjekom. Siguran sam i da će on tebe učiniti jako, jako sretnom ženom. No činjenica je da nema za njega nikoga boljeg od tebe i ti to moraš učiniti. Imate moje odobrenje i vjerujem da to puno znači. Reci DA!”

Pogodite što je Bryony rekla…

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv