Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play

Tvoj feelgood radio

Ivana i Tajana u

RADIO
Ivana i Tajana u "Ledenom
izazovu" (Ice Bucket Challenge)

August 22, 2014 @ 14:29

Podijeli: Facebook Twitter

Našu Ivanu Mišerić na Ledeni izazov (Ice Bucket Challenge) nominirao je dvojac Vanillaz. Ivana je bez problema odradila izazov i dalje nominirala našu Tajanu Gašparić, Remi iz Elementala i Marija Mandžukića.

Tajana Gašparić prihvatila je nominaciju, odradila Ledeni izazov i nominirala Nevenu Rendeli, Kristijana Potočkog i vaterpoliste Vaterpolskog kluba Jug.

Ovaj izazov pokrenut je kako bi s podigla svijest o amiotrofičnoj lateralnoj sklerozi (ALS), poznatijoj kao Lou Gehrigova bolest. Osim samog izazova važne su donacije, jer je riječ o humanitarnoj akciji.

Cijelu priču pokrenuo je bivši bejzbol igrač 29-godišnji Pete Frates, kojem je prije dvije godine dijagnosticiran ALS. Zahvaljujući pokretanju ovog izazova već je prikupljeno više od 50 milijuna dolara. U sam izazov možete se uključiti tako da vas netko nominira ili donacijom. Kad odradite izazov, objavite ga na društvenim mrežama i ne zaboravite ga označiti sa #icebucketchallenge, #alsicebucketchallenge i #strikeoutals.

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv