Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Dario Maradin

Twitter Facebook

Tvoj feelgood radio

Ivana i Tajana u

RADIO
Ivana i Tajana u "Ledenom
izazovu" (Ice Bucket Challenge)

August 22, 2014 @ 14:29

Podijeli: Facebook Twitter

Našu Ivanu Mišerić na Ledeni izazov (Ice Bucket Challenge) nominirao je dvojac Vanillaz. Ivana je bez problema odradila izazov i dalje nominirala našu Tajanu Gašparić, Remi iz Elementala i Marija Mandžukića.

Tajana Gašparić prihvatila je nominaciju, odradila Ledeni izazov i nominirala Nevenu Rendeli, Kristijana Potočkog i vaterpoliste Vaterpolskog kluba Jug.

Ovaj izazov pokrenut je kako bi s podigla svijest o amiotrofičnoj lateralnoj sklerozi (ALS), poznatijoj kao Lou Gehrigova bolest. Osim samog izazova važne su donacije, jer je riječ o humanitarnoj akciji.

Cijelu priču pokrenuo je bivši bejzbol igrač 29-godišnji Pete Frates, kojem je prije dvije godine dijagnosticiran ALS. Zahvaljujući pokretanju ovog izazova već je prikupljeno više od 50 milijuna dolara. U sam izazov možete se uključiti tako da vas netko nominira ili donacijom. Kad odradite izazov, objavite ga na društvenim mrežama i ne zaboravite ga označiti sa #icebucketchallenge, #alsicebucketchallenge i #strikeoutals.

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv