Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Ivana-Mišerić-03-Thumb
Trenutno s Vama...

Ivana Mišerić

Twitter Facebook

Jutreko! Tražimo ponosne mamice i tateke da prijave zašto su ponosni na svojeg klinca :) 0800 3355!

Tvoj feelgood radio

Istra spremna za trening Aktivne Hrvatske

Otvoreni predstavlja
Istra spremna za
trening Aktivne Hrvatske

April 6, 2017 @ 11:15

Podijeli: Facebook Twitter

Vježbajmo s Renatom Sopek i Ivanom Antunovićem u srijedu u Rovinju!

Sve je spremno za trening Aktivne Hrvatske u Rovinju. Nacionalni, sportsko-edukativni projekt nastavlja svoju petu sezonu treningom koji će se održati u srijedu, 12. travnja na Trgu maršala Tita, s početkom u 16 sati. Bit će ovo prvi trening Aktivne Hrvatske u Rovinju, a održat će se u sklopu događaja Snaga djece u pokretu. Zajednički trening na otvorenom vodit će tim iskusnih trenera s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, dok će sam program voditi Renata Sopek.

”Veselim se što će na treningu u Rovinju biti puno mladih, to pokazuje da projekt Aktivna Hrvatska uistinu ujedinjuje sve generacije, te da ni mladi ne smiju zanemariti redovitu tjelesnu aktivnost!” – izjavila je Renata Sopek i dodala: ”Pridružite nam se na treningu u Rovinju, osjetite pozitivnu energiju koja uvijek obilježava naša druženja!”

Aktivna Hrvatska održava se pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović i uz podršku Središnjeg državnog ureda za šport. Projekt promiče zdrav i aktivan život, organiziranjem zajedničkih treninga diljem Hrvatske poziva građane na aktivno bavljenje sportom. Generalni partner projekta je HEP.

Partneri projekta Hrvatska liječnička komora na treningu u Rovinju educirat će o važnosti redovitog bavljenja tjelesnom aktivnošću te za sve građane raditi besplatno mjerenje indeksa tjelesne mase, a o važnosti redovite tjelesne aktivnosti informirat će stručnjaci Biotreninga. Treningu će se pridružiti i osobe iz sportskog i javnog života te s vježbačima podijeliti svoje iskustvo.

Za trening u Rovinju svi vježbači dobit će HEP majice za vježbanje te bočicu Mg Mivela vode vašeg srca. Nakon treninga kao nagradu za trud svi vježbači dobit će bogati poklon paket partnera projekta. NIVEA će vježbačima darovati paket proizvoda za njegu tijela, a OTP banka poklonit će šilterice i lopte. Vježbače očekuje i zdravi zalogaj od Omegola, kao i posebno iznenađenje Decathlona. Vježbači će dobiti i časopise Men’s Health, Lijepa&Aktivna, kao i primjerak Jutarnjeg lista i Vite.

Nakon Rovinja, projekt će se održati u Vodicama, Dubrovniku, Zadru te Zagrebu. Više informacija kao i prijave za vježbanje u Rovinju pronaći ćete na službenoj web stranici projekta www.aktivnahrvatska.hr.

DSC_3964

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv