Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play

Tvoj feelgood radio

Vodimo te na Huawei party godine!

Osvoji
Vodimo te na
Huawei party godine!

December 5, 2018 @ 10:30

Podijeli: Facebook Twitter

U Zagreb stižu neka od najvećih imena svjetske DJ scene!

Huawei dovodi Mahmuta Orhana i poznati duo Ofenbach u zagrebačku Tvornicu Kulture 19. 12.2018.

Užarena Tvornica 19.12. bit će ispunjena opojnim beatovima pripadnika svjetske DJ elite – stižu Ofenbach DJ set i Mahmut Orhan, uz fantastičan domaći lineup – XO i Aldo Morro!

A mi imamo ulaznice!

2018. nam je na samom kraju i mi ćemo ju ispratiti u velikom stilu – Huawei Black and White partyjem na kojem ćemo plesati uz hitove Be Mine, Katchi i Feel! Imamo 20 ulaznica za party godine koje možeš osvojiti na Instagramu, a tu je i glavna nagrada Huawei P20 Lite i upad u backstage na Meet & Greet s Mahmutom Orhanom i Ofenbachom!

Kako do karata?

Na svom Instagramu objavi svoj naj trenutak ove godine. Može biti fotografija ili video, bilo koji događaj koji je tebi bio najvažniji, najljepši, naj naj ove godine. Tagiraj @Otvoreni, stavi #osvojinaotvorenom #HuaweiBWParty #HigherExperience i ne zaboravi svoj profil staviti na javno tako da te možemo vidjeti. I to je to!

Slušaj Vedrana Cara i Poslijepodne na Otvorenom, a točan raspored podjele nagrada potraži u Pravilniku.

Vidimo se na partyju godine!
P.S.: dress code Black&White

Da Zagreb voli tulumariti, poznata je stvar, stoga će ludu zabavu i nezaboravne trenutke netom prije Božića omogućiti Mahmut Orhan te svjetski poznati duo iz Francuske – Ofenbach. Party godine omogućio je Huawei povodom fantastičnih poslovnih rezultata u 2018. godini u Hrvatskoj. Planetarno popularn DJ-evi rasplesat će publiku u Tvornici Kulture 19. prosinca u sklopu Huawei Black and White partyja.

Mahmut Orhan turski je DJ svijetu poznat po svom hitu Feel, a Ofenbach, koji čine Dorian Lo i Cesar de Rummel,  proslavili su se sa svima dobrom poznatim elektro hitom Be Mine koji je zauzeo čak 35. mjesto na Billboard Dance/Mix Show Airplay listi. Uz preko 90 milijuna pregleda na YouTube-u za Be Mine, Ofenbach su jedni od najslušanijih DJ-eva na svijetu čije pjesme Around the Fire i najnoviji hit Katchi slušaju milijuni korisnika svaki dan, a posebnu podršku redovno im daju jedni od najpopularnijih DJ-eva današnjice, Robin Schulz i Tiesto.

Inovativnim mixom deep housea, groovy indie dancea, uz elemente melodijskih linija turskog kulturnog naslijeđa koje se posebno vidi u njegovom prvom hitu “Age of Emotions”, Orhan se probio na svjetsku scenu kada je potpisao ugovor s Ultra Recordsom. 

Od naših DJ imena, Orhanu i Ofenbachu će se na pozornici pridružiti XO i Aldo Morro, najjača hrvatska imena elektro-pop urbane glazbene scene.

Ulaznice se mogu preuzeti putem Entrio sustava, a prvih tisuću karata Huawei poklanja Huawei korisnicima.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2017. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei ima 15 istraživačkih razvojnih centara (R&D) smještenih u SAD-u, Njemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Za više informacija posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, FB Huawei Showcase aplikaciju, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Mobile Hrvatska Twitter.

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv