Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Vedran Car

Twitter Facebook

Tvoj feelgood radio

Studiraj Hotelijersko-turistički menadžment u Aspiri

Predstavljamo
Studiraj
Hotelijersko-turistički menadžment u Aspiri

May 6, 2019 @ 10:57

Podijeli: Facebook Twitter

Otvoren master studij Hotelijersko-turističkog menadžmenta na Aspiri

Visoka škola Aspira nastavlja i dalje pratite suvremene trendove u obrazovanju što je potvrdila i svečanim otvorenjem specijalističkog diplomskog (master) studija Hotelijersko – turističkog menadžmenta koje se održalo 3. svibnja 2019. u prostorima Škole u Splitu. Otvorenje novog studijskog programa kruna je uspješnog desetogodišnjeg poslovanja, u kojem je Aspira obrazovala brojne profesionalce iz svijeta sporta, turizma, gastronomije i računarstva.

Svečanost je otvorio dekan Visoke škole Aspira Alen Jerkunica koji nije krio zadovoljstvo s otvorenjem novog studija te je iznio brojne prednosti studiranja na Aspiri. Riječ je o studijskim programima koji su kreirani u suradnji s poslodavcima i imaju organiziranu stručnu praksu od prve godine studija. Nastavu održavaju eminentni domaći i strani predavači, a studenti se uče razmišljati izvan okvira. Potporu Aspiri došli su pružiti predstavnici Grada Splita, Splitsko-dalmatinske županije, Ministarstva turizma RH te brojni partneri iz hotelijerstva i visokog obrazovanja.

– Ponosni smo što postojite! Splitsko – dalmatinska županija prati vaš rad i čestitam vam na ovom velikom poslovnom uspjehu – istaknula je doc. dr. sc. Meri Maretić koja se obratila prisutnima na svečanom otvorenju. Uslijedio je govor glavnog tajnika Ministarstva turizma, Tonćija Glavine, koji već dugi niz godina zajedno s ministrom Garijem Cappellijem prati i podržava rad Visoke škole Aspira.

– Impresioniran sam s ovim što vidim na Aspiri. Turizam je jedna od najbrže rastućih industrija u svijetu, a taj pozitivan trend nastaviti će se i u budućnosti. Jedini način na koji će se Hrvatska moći izdvojiti između ostalih turističkih destinacija su školovan i profesionalan kadar. Ljudi su ključ uspjeha u turizmu što je Aspira odavno prepoznala. Ministarstvo turizma prati i podržava vaš rad i smatramo da je znanje koje nudite prepoznato na svjetskoj razini.

Najzanimljiviji dio svečanosti bio je cooking show kojeg su priredili najperspektivniji mladi hrvatskih chefovi Filip Horvat, Duje Kanajet, Jadran Grančić i Lorenzo Pervan. Chefovi su uz pomoć Aspirinih studenata Gastronomije pripremili pravu rapsodiju okusa u nekoliko slijedova. Na meniju su se našla tradicionalna hrvatska jela prikazana na moderna način, poput tune, hobotnice i brujeta. Priču je zaokružio izvrstan izbor vina iz cijele Hrvatske za koji su se pobrinuli članovi Sommelier kluba Aspire uz pomoć Siniše Koceića.

Svečano otvorenje diplomskog studija Hotelijersko – turističkog menadžmenta samo je uvod, a nastava za sve zainteresirane počinje u rujnu 2019. godine. Studij se sastoji od tri smjera: Hotelski menadžment, Menadžment destinacijskih organizacija i kompanija – Destinacijski menadžment (DMO i DMC) te Gastronomija. Budući studenti neće pogriješiti izborom bilo kojeg od ponuđenih studijskih smjerova jer Aspira svojim studentima osigurava znanje i vještine koje su već dugi niz godina prepoznate na tržištu rada.

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv