Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Dario Maradin

Twitter Facebook

Tvoj feelgood radio

Hladno Pivo skinulo Brunu Marsa!

RADIO
Hladno Pivo
skinulo Brunu Marsa!

September 9, 2015 @ 11:04

Podijeli: Facebook Twitter

Hladno pivo prvi put u 27 godina svog postojanja reklo je DA live nastupu u radijskom eteru! Ivana Mišerić ugostila je dečke u srijedu u Jutarnjem showu Otvorenog radija.

Cijeli studio je bio na nogama, a momci su održali odličan koncert , kao da je 20 sati, a ne 8 ujutro. Vatreno su krenuli s pjesmom s novog albuma ‘Dani zatvorenih vrata’, Firma. Svirale su se svima poznate pjesme, no nitko ne bi rekao da će poznati zagrebački punk-rock band zalutati u pop vode! Na tapeti im se našao Bruno Mars i njegova ‘Locked out of heaven’! Ostalo je u zraku hoće li obradu Marsa izvoditi na velikim koncertima za koji se traži karta više 12. rujna u Splitu i 19. u Zagrebu.

Ekipa u studiju nije ostala imuna ni na stare hitove koje su izveli – Samo za taj osjećaj, Ezoteriju i Ne volim te… pa je neizostavno bilo i poganje koje je još uvijek prisutno u prvim redovima na njihovim koncertima! Mile je prokomentirao kako je to ostatak punk faze, a da su zreliju publiku kupili s četiri zadnja albuma!

Sjajno koncertno raspoloženje pratila je i zafrkantska atmosfera gdje su članovi benda razgolitili svoju dušu. Tako se otkrilo da je najveća princeza i maza u bendu najsnažniji član benda Mladen Subašić Suba koji će uskoro po drugi put postati otac. Ako se slučajno nasuču i završe na pustom otoku na hrpi njihovih stvari naći će se: mobitel, usna harmonika, viski, gitara, paket prve pomoći, banane i Subina žena!

Random brzopotezna pitanja otkrila su da dečki nisu baš hrabri što se tiče muške kontracepcije s iglama, žena u četrdesetima i Twitter ratova slavnih! Odlučno NE! Otkrili su i kad su prvi put osjetili da su veliki, Mile se prisjetio da je to bilo 2004. u zagrebačkom Domu sportova. ‘To je bio trenutak gdje su i naši roditelji bili na koncertu i gdje smo im pokazali da to nije samo faza. Vidiš koliko je ljudi ovdje? ‘.

Na kraju su zaključili da nikad u svojoj povijesti nisu ovako rano održali koncert! Odmah nakon buđenja! A kako su svi članovi benda već obiteljski ljudi, možda postane i praksa. Nastup na Otvorenom proglasili su odličnim zagrijavanjem i generalnom probom prije velikih koncerata u Splitu i Zagrebu. Mi kažemo – jedva čekamo koncerte! 

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv