Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Fil Tilen

Twitter Facebook

Tvoj feelgood radio

Hladno pivo dobilo bubnjarku

RADIO
Hladno pivo dobilo bubnjarku

August 18, 2015 @ 09:28

Podijeli: Facebook Twitter

Naša Ivana Mišerić postala je bubnjarka Hladnog piva na jedan dan. Njihov bubnjar Mladen Subošić ­Suba održao je pravu mini školicu i tako ostvario Ivanin dugogodišnji san. Dobio je učenicu koja je imala veliku želju naučiti osnove bubnjanja. Ivana je jedno jutro u eteru priznala da već nekoliko godina želi naučiti svirati bubnjeve. Suba je baš u tom trenutku slušao radio i dobrovoljno se javio da je nauči osnove.

“Očekivanja nisu velika, jer nije lako uskladiti ruke i noge u ritmu. Imam veliku tremu!”­, rekla je Ivana. Dok Suba nije previše brinuo: “Očekujem neočekivano… Ivana ima dobre šanse. Nisam još sreo nekoga tko nije uspio u nečemu ako je to baš htio.” A Ivana je itekako htjela.

U zagrebačkim Gajnicama, sa ženskim pojačanjem, Hladno pivo uspješno je odradilo probu. Sve je završilo tako da je Ivana s Hladnim pivom odsvirala njihovu pjesmu Fotoaparat. I uspješno položila prvi ispit. Bubnjača je odbubnjala svoje.

“Za prvi put bilo je stvarno dobro, zapravo fascinantno. Ivana je uspjela izdržati cijelu pjesmu. Još je malo u grču, ali ima smisla za ritam i mislim da će joj dobro ići ako i dalje bude ustrajna u bubnjanju”, zaključio je Suba.

Ivana svakako ne gubi vrijeme i već je obećala samoj sebi da će kupiti bubnjeve za doma, ako ništa drugo barem one električne. Nadmaši li učenica učitelja, Suba bi mogao u prijevremenu mirovinu. Hladnom pivu bi ionako dobro došao član koji ima kosu.

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv