Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Vedran Car

Twitter Facebook

Tako mi mlijeka u prahu!

Tvoj feelgood radio

Frontman Linkin Parka počinio samoubojstvo

Glazba
Frontman Linkin
Parka počinio samoubojstvo

July 21, 2017 @ 16:53

Podijeli: Facebook Twitter

Chester Bennington pronađen je mrtav u svom domu u Palos Verdesu pored Los Angelesa, a iza sebe je ostavio šestero djece iz dva braka.

Pjevač Linkin Parka imao je svega 41 godinu, a dugi niz godina borio se s ovisnostima.  U prošlosti je više puta izjavljivao da je razmišljao o samoubojstvu jer je kao dječak bio zlostavljan. Chester je bio blizak s Chrisom Cornellom iz Soundgardena koji se također objesio u svibnju ove godine.  Na njegovom sprovodu pjevao je ‘Hallelujah’, a da bi stvar bila još morbidnija,  Chester se ubio na Chrisov 53. rođendan.

Inače, Linkin Park nastao je 1996. godine, a slavu stiću već prvim albumom Hybrid Theory,  1999. Uspjeh su nastavili albumom ‘Meteora’ 2003. , a godinu dana kasnije, snimili su i odličan album s Jay Z-jem ‘Collision Course’. Linkin Park je u svibnju izdao svoj sedmi album, a pamtit ćemo ih po hitovima “In The End”, “Numb”,  i “Breaking The Habit”.

Bend je nedavno krenuo i na svjetsku turneju u sklopu koje su 3. srpnja svirali u londonskoj 02 Areni. Nakon toga, trebali su svirati diljem SAD-a uz Blink 182, no nažalost to se nikad neće ostvariti.

 

Chester, R.I.P.

 

 

Komentari

Više vijesti

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv