Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Vedran Car

Twitter Facebook

Tvoj feelgood radio

Idemo na Foo Fighterse!

Osvoji
Idemo na Foo Fighterse!

May 3, 2019 @ 14:08

Podijeli: Facebook Twitter

Imamo karte!

Najtraženije ulaznice ove sezone, najbrže rasprodane karte koje su planule doslovno u sekundama! Foo Fighters u Puli 19. lipnja!

Ne traži po oglasnicima, ne plaćaj tisuće kuna lažnim preprodavačima, jer karte ima Otvoreni radio u suradnji s Ožujsko glazbenom točionicom!

Koncert na kojem moraš biti. Ulaznice koje moraš imati! Jer – gdje su pravi koncerti, tamo smo i mi!

Svibanj je na Otvorenom u znaku rock legendi – Foo Fightersa. Cijeli mjesec dijelimo ti ulaznice za rock događaj godine, u eteru i na Instagramu @otvoreni. Ne propusti prvi dolazak legendarnog Nirvaninog bubnjara i danas frontmana Foo Fightersa Dave Grohla prvi puta u Hrvatskoj s bendom, odakle kreće njihova velika europska turneja 2019. godine.

Kako do karata?

Prijavi se na besplatni 08003355 i odigraj igru “Jedan više”. Pogodi najveći broj pojmova na zadanu temu i ulaznice su tvoje! U drugom krugu igre selimo se na Instagram @otvoreniradio. Kako se tamo prijaviti i sva ostala pravila natječaja pronađi u Pravilniku.

#idemonafoofighterse

Oba pulska koncerta Foo Fightersa rasprodana su u rekordnom vremenu!

Pula je jedini europski grad u kojem će “Foo Fighters” odsvirati dva koncerta, a praksa da nastupaju dva dana zaredom i još u istom gradu, izuzetno je rijetka za band. Foo Fighters u samo 2 minute nakon puštanja u prodaju, rasprodali sve ulaznice za premijerno gostovanje na ovim prostorima koje će se dogoditi 19. lipnja u pulskoj Areni. Time je postao i najbrže rasprodani koncert nekog inozemnog izvođača u povijesti gostovanja u Hrvatskoj.

Nažalost, samo nekoliko sati kasnije, ulaznice za gostovanje Foo Fightersa koje je već sada središnji rock događaj u regiji, odmah su se našle u prodaji preko internetskih oglasnika po paprenim cijenama i do 2 tisuće kuna za jednu. Od same objave je bilo jasno da će koncert Foo Fightersa odjeknuti senzacionalno. Izuzetan interes za ekskluzivno gostovanje, u najmanjem kapacitetu u kojem je bend nastupao unazad 10 godina, pojačan je činjenicom da su Dave Grohl i momci za mjesto koncerta odabrali upravo pulsku Arenu. Interes za koncert Foo Fightersa nemjerljiv je s bilo kojim događajem kod nas do sada. Time je postalo jasno da je gostovanje Foo Fightersa u Puli postalo središnji rock događaj godine u regiji.

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv