Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Dario Maradin

Twitter Facebook

Tvoj feelgood radio

FGC nominiran za Radijsku emisiju godine

RADIO
FGC nominiran za
Radijsku emisiju godine

February 11, 2021 @ 13:55

Podijeli: Facebook Twitter

Feel Good Club uz Vedrana Cara nominiran je za Radijsku emisiju godine!

Nagrada Ambasador dodjeljuje se svake godine najboljim akterima elektroničke glazbe u Hrvatskoj i regiji u čak 28 kategorija.

Feel Good Club je nominiran za Hrvatsku nagradu publike u kategoriji Radijska emisija godine! Čestitke Caru!

Za Feel Good Club glasuj ovdje!  

FGC slušaj svake subote od 21h u eteru Otvorenog radija. Više o emisiji i linkovima za slušanje i gledanje saznaj ovdje.  

Ovdje pročitaj sve o nagradi Ambasador

Domaća i regionalna publika može glasati za petu nagradu Ambasador elektroničke glazbe koja se ove godine dodjeljuje u ukupno 28 kategorija.

Priznanja za najbolja ostvarenja u 2020. godini dodijelit će se 19. ožujka u Centru Gervais u Opatiji, a publika za svoje favorite može glasati u pet domaćih i pet regionalnih kategorija dok će struka dodijeliti nagradu u ukupno 18 kategorija. Svoje favorite publika može podržati glasanjem na internetskoj stranici nagrade www.ambasador.hr do 26. veljače 2021. godine, dok će glasanje struke trajati od 13. do 28. veljače 2021. godine.

Kroz otvorene javne prijave stiglo je 50 prijedloga, a čak 770 prijedloga u prednominacijskom ciklusu uputilo je 80 članova stručne radne skupine iz Hrvatske i regije. Ove će se godine dodijeliti i nagrada za životno djelo o kojoj će odlučiti Utemeljitelj nagrade i Nadzorni odbor Ambasadora.

Ambasador u svom jubilarnom 5. izdanju svijetli crveno kako bi ukazao na golemu krizu koja je pogodila hrvatsku i regionalnu glazbenu industriju, ali i kulturni sektor u cjelini. Svi će vizuali nagrade ove godine biti crvene boje te će se isticati uz slogan #RedAlert.

Ambasador i u vremenu krize djeluje na jačanju scene te poticanju suradnje i glazbenog stvaralaštva pa u okviru aktivnosti nagrade pokreće diskurzivni program Simpozij. Stručnjaci iz elektroničke glazbene industrije na Simpoziju će u sklopu nekoliko panela diskutirati o aktualnim temama, a u razgovor će se moći uključiti i publika. Simpozij je prvi korak u smjeru pokretanja glazbene konferencije koja će služiti kao platforma za suradnju i povezivanje sudionika scene, ali i ukazivati na probleme s kojima se suočava elektronička glazbena industrija.

Pravilnik nagrade nalazi se na poveznici ovdje.

Nominacije su objavljene ovdje.

 

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv