Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Ermin Preljević

Twitter Facebook

Stišaj probleme, pojačaj hitove!

Tvoj feelgood radio

Ed Sheeran prekinuo koncert - dvaput

Glazba
Ed Sheeran
prekinuo koncert - dvaput

July 5, 2018 @ 10:11

Podijeli: Facebook Twitter

Tamo i Ed Sheeran ide pješke… i to usred koncerta – dvaput!

Voljeni naš Ed Sheeran morao je prekinuti svoj nedavni koncert u Cardiffu kako bi otrčao na wc i to – dva puta! Jer, kad moraš ići, moraš ići…

Čak 60,000 fanova na prepunom Principality stadionu moralo je čekati da se zvijezda ‘popiški’, no vjerojatno su i oni te minute iskoristili za isto to ili možda za odlazak po cugu… No većina ih je jednostavno strpljivo čekala, jer tko se može ljutiti na Eda?!

Prvi prekid bio je usred pjesme ‘Galway Girl’. Ed je samo stao sa svirkom i rekao publici “moram piškiti”. Kad se vratio, ispričao se riječima “Nastupam od svoje 14. godine i nikada ovo nisam učinio. I onda to sada učinim pred 60,000 ljudi!”. Kao da to nije bilo dovoljno, sam tri pjesme kasnije, za vrijeme izvođenja velikog hita ‘Photograph’ Ed je morao ponovno… Nitko se nije naljutio, naravno, a evo i nekoliko reakcija.

p.s. Dragi Ede, možda ne bi bilo loše malo manje piti prije (i za vrijeme) koncerta…

Jer, dvaput je dvaput.

Komentari

Više vijesti

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv