Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
aida_web
Trenutno s Vama...

Aida Šukurica

Twitter Facebook

Stisni play za feel good i hitove!

Tvoj feelgood radio

Donosimo ti Božić!

Osvoji
Donosimo ti Božić!

December 4, 2017 @ 06:00

Podijeli: Facebook Twitter

I ove godine donosimo Božić u tvoj dom!

Naša Baka Mraz Ivana Mišerić i ove je godine odlučna u tome da nekome ovaj Božić učini nezaboravnim i najboljim do sada!

Dočekali smo prosinac, mjesec radosti, darivanja, nade, iznenađenja, ljubavi, zajedništva, šarenila, topline, druženja… Mjesec u kojem dolazi Božić i sve ono lijepo i toplo što Božić predstavlja.

I zato u prosincu želimo ovaj Božić učiniti posebnim. Znaš onaj Božić iz američkih filmova i naših nostalgičnih sjećanja? Božić pun predivnog pretjerivanja u dobroj hrani, kiču (jer bor nije „Bor” ako nema 1000 lampica i 800 kuglica). Onaj Božić s poklonima koji su ono što želimo, a ne ono što trebamo. Zato što naši slušatelji to zaslužuju.

I zato, uljepšaj si ove božićne blagdane, prijavi se putem aplikacije i objasni zašto baš tebi (ili nekome koga poznaš) treba najbolji Božić ikada! Detalje potraži u Pravilniku.

I – otvori vrata Božiću – jer mi stižemo!

Kako je to izgledalo prošle godine, pogledaj u videu:

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv