Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play

Tvoj feelgood radio

Jutro i Kaufland donose Božić!

Osvoji
Jutro i
Kaufland donose Božić!

December 2, 2019 @ 05:55

Podijeli: Facebook Twitter

Ove godine donesi nekome Božić!

Ekskluzivni prosinački dar vraća se u eter Otvorenog radija.  Četvrtu godinu za redom, uljepšat ćemo nečiji Božić.

Dolazimo s hrpom poklona i korisnih stvari kojima ćemo opremiti i ukrasiti nečiji dom i razveseliti ukućane za blagdane.

Znamo da Božić nije trošenje, kupnja, materijalno, ali ako je tebi draga osoba cijele godine radila, mučila se, spajala kraj s krajem, pomozi nam da joj zajedno s tobom olakšamo i uljepšamo prosinac. Obuci se u Djeda/baku Mraz i donesi nekome Božić!
Pripremili smo bogatu kupovinu u Kauflandu i prijateljskim trgovinama u kojima ćemo za čak 15.000 kuna kupiti sve za što ljepši Božić – od ukrasa, dekoracija i punog stola hrane, do bora i naravno hrpe poklona ispod njega! I sve to donosimo nekome 19. prosinca na kućni prag, punih ruku kao najbolji gosti koje netko može poželjeti!

U prijavnici u nastavku prijavi nekoga tko je po tebi zaslužio najbolji Božić ikada. Ispričaj nam božićnu priču i Donesi nekome Božić! Jer naši Baka i Djed Mraz Ivana Mišerić i Filip Han odlučni su u tome da i ove godine nekome Božić učine nezaboravnim i najboljim do sada! Čekajte nas na vratima!

Sve o natječaju pročitaj u Pravilniku i zatim ispuni prijavnicu u nastavku:

Pogledaj kako smo se zabavljali 2016. godine:

…. i 2017. godine:

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv