Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Aida Šukurica

Twitter Facebook

Stisni play za feel good i hitove!

Tvoj feelgood radio

Dođite na GatorFest – festival dobrog vina

Predstavljamo
Dođite na GatorFest
– festival dobrog vina

May 14, 2018 @ 05:42

Podijeli: Facebook Twitter

Turistička zajednica Baranje u suradnji s Općinom Kneževi Vinogradi i Udrugom vinara Baranja organizira festival dobrog vina, GatorFest.

GatorFest započinje međunarodnim ocjenjivanjem vina 26. svibnja 2018. za koje se uzorci skupljaju od 21. do 23. svibnja 2018. u starom podrumu Belja (Petefi Šandora 2, Kneževi Vinogradi) u vremenu od 10 h do 12 h.

U petak 8.06.2018. od 18 h do 21 h u starom podrumu Belja održat će se ”Vinska večer”. U najvećem i najimpozantnijem vinskom podrum u Baranji, ali i u cijeloj regiji vinari će izložiti svoja vina te primiti svoja priznanja s prethodno održanog ocjenjivanja vina.

Isti dan, 8.06.2018. u 20:30 h u mjestu Batina, u neposrednoj blizini spomenika Batinskoj bitci s kojega seže jedinstven pogled na Dunav, smjestio se caffe & wine bar Barique na čijoj terasi organiziramo koncert jazz i funky sastava Ariana Group Inc. U još jednom jedinstvenom ambijentu uz jazz, vino, dekice i baklje sljubljujemo vino i umjetnost.

U sklopu GatorFesta 9.06.2018. organiziramo program Wine & walk koji je prošle godine privukao 200 ”šetača” iz cijele Hrvatske. Riječ je stazi dugoj cca 12 kilometara koja jedinim baranjskim brdom vodi kroz nepregledne vinograde, polja, šume i surduke, s kojih se pruža nevjerojatan pogled na šarenu baranjsku ravnicu. Staza osim pustolovnog dijela upoznavanja s baranjskom prirodom sadrži i 10 punktova na kojima se nalazi 11 baranjskih vinara i to: Szabo, Svijetli dvori, Pinkert, Kolar, Andrić, Hudobec, Goldberg kuća, Josić, Kalazić, Vukoje i Belje i to na svakih jedan kilometar.

Osim vrhunskih vina, naši vinari pripremaju i ukusne baranjske snackove kako bi naši ”šetači” imali dovoljno energije za izazov od 12 kilometara.


S čašom oko vrata i kartom u ruci krenite sa svojom ekipom na šetnju života.

Kotizacija za sudjelovanje na Wine & walku iznosi 130,00 kuna, a prijave se vrše na www.tzbaranje.hr gdje se mogu pronaći i sve ostale informacije.

Nakon šetnje, svi su pozvani u Zmajevac u tzv. ”katolički surduk’‘ na vrhunsku zabavu. Otvorena vrata vinskih podruma, odnosno GATORA na kojima će se održati light show, sajam domaćih proizvoda, performansi i izložbe mladih umjetnika, tete crtalice za najmlađe, koncert Valentine Gyerek acoustic duo te veliki koncert Hari Mata Harija.

OSIGURANI SU BESPLATNI AUTOBUSI NA RELACIJI OSIJEK – ZMAJEVAC – OSIJEK
Planirani polasci iz Osijeka:
autobusni kolodvor 18:00, 19:00 i 20:00,
parking kod GPP-a Tvrđa: 18:10, 19:10 i 20:10
Planirani povratci iz Zmajevca 9.06.: 23:00, 24:00 i 01:00 h (10.06.)

A za sve one koji slučajno ne stignu posjetiti GatorFest u petak i subotu, naši vinari na najavu otvaraju svoja vrata i u nedjelju 10.06.2018., a sve kontakte možete pronaći na www.tzbaranje.hr

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv