Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Dario Maradin

Twitter Facebook

.uvijek gladan!

Tvoj feelgood radio

Dođi na Mountain Bike World Cup Lošinj!

Predstavljamo
Dođi na Mountain
Bike World Cup Lošinj!

April 17, 2018 @ 14:25

Podijeli: Facebook Twitter

Mercedes-Benz UCI Mountain Bike World Cup Lošinj
19. – 22. travnja 2018.

Tristotinjak natjecatelja iz zemalja cijeloga svijeta od 19. do 22. travnja 2018. godine spuštat će se 1,8 km dugim stazama i vidikovcima otoka vitalnosti, natječući se u ekstremnoj biciklističkoj, po svemu posebnoj, spust utrci Mercedes-Benz UCI Mountain Bike World Cup Lošinj!

Utrka se smatra unikatnom obzirom da će se natjecatelji utrkivati kroz urbano područje, s ciljem na obali, što će biti prvi slučaj u svjetskom kupu. Ekstremno biciklističko natjecanje ili spust ‘Downhill’ nastalo iz proljetnih treninga slovenskih biciklista, održat će se u organizaciji Atletskog kluba Lošinj i Mountain bike kluba iz Trbovlja, uz punu podršku Ministarstva turizma, HTZ-a, TZ Kvarnera, Grada Malog Lošinja, Lošinj Hotels & Villas i Turističke zajednice Grada Malog Lošinja.

Red Bull Media House te 19 televizijskih kuća koje će otkupiti prava prijenosa, prijenosom uživo omogućit će prijenos u 99 zemalja, a očekuje se da će utrku uživo pratiti više od milijun gledatelja.

Biciklistički vikendi, miomirisne staze otoka vitalnosti s jedinstvenim pogledom, zanimljive prepreke šumskih putova te profesionalna organizacija brdsko- biciklističkih utrka, privući će brojne natjecatelje, ali i gledatelje iz cijeloga svijeta. Organizatori i sudionici s veseljem iščekuju svjetski kup u vrhunskoj suradnji i organizaciji.

Prijave i info: losinjworldcup.com

STAZA:
Staza počinje na vrhu brda Sv. Ivan, iznad Velog Lošinja te završava na obali u centru mjesta Veli Lošinj. Staza je kratka, ali gruba i stjenovita, s nekoliko velikih prepreka i skokova te jedinstvenom uličnom sekcijom. Procjenjuje se da je potrebno otprilike 2 minute i 40 sekundi za najbrže svjetske spustove.
Dužina: 1.3km
Visina: 240m
Visina polazne točke: 245m
Pristup za gledatelje: uz stazu s ulaznicom (preporučene su cipele za planinarenje)

Parking i pristup gledatelja:
Parkiralište za gledatelje bit će u Malom Lošinju (javno parkiralište), a bit će i shuttle busevi koji će biti besplatan za gledatelje s ulaznicama. Prometovat će na putu od Malog Lošinja do Velog Lošinja, u subotu i nedjelju. Svi shuttle autobusi bit će jasno označeni i prometovat će sve dok svi gledatelji ne napuste Mercedes-Benz UCI Mountain Bike World Cup Lošinj.

PRE-EVENT: 19. travnja 2018., Mali Lošinj
® Dino Dvornik tribute band, Trg Republike Hrvatske, Mali Lošinj, s početkom u 21 sat

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv