Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Fil Tilen

Twitter Facebook

Tvoj feelgood radio

Dobra stvar na Otvorenom- Ivana Kindl

RADIO
Dobra stvar na
Otvorenom- Ivana Kindl

April 15, 2016 @ 12:32

Podijeli: Facebook Twitter

Žena koja živi za glazbu i stalno nešto pjevuši- tako nam se predstavila Ivana Kindl koja je u Jutru na Otvorenom uz Ivanu Mišerić uživo predstavila novu pjesmu “Dobra stvar”. Za nju kaže da joj je dala novi vjetar u leđa i da je pjesma dobila jako dobre i lijepe reakcije od kolega glazbenika. Na Eurosongu baš i ne bi voljela nastupati, ali kako i sama kaže, nikad ne reci nikad.

Smatra da je to natjecanje postalo previše ispolitizirano, ali našoj ovogodišnjoj predstavnici Nini Kraljić želi sve najbolje. Priznala nam je da je dobila poziv za sudjelovanje u novoj sezoni Big Brothera, ali da je ponudu ekspresno odbila.
– Ne bih izdržala ni jedan dan, jednostavno nisam toliko prilagodljiva. Big Brother neću gledati, općenito ne volim realityje, dosadna sam i ne volim sve što vole mladi- smije se Ivana.

Mala džepna Venera, kako smo je od milja prozvali, oduvijek je imala neke nadimke u školi, a najviše su joj u sjećanju ostali kepecka, kindlka, kindlica, kindla, kindletina. Kategorički odbija položiti vozački ispit, a ono što joj u životu, osim pjevanja, predstavlja najveću radost i zadovoljstvo su more, more, pa još malo mora, kuhanje… i naravno- more! Od hrane najviše uživa u povrću, sladoledu, slatkišima, kulenu, šunki, kobasici… da skratimo, samo u dobrim stvarima. Takva joj je i nova pjesma- itekako dobra stvar!

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv