Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Ermin Preljević

Twitter Facebook

Tvoj feelgood radio

Franka, Zsa Zsa i Nela preuzele Otvoreni radio!

RADIO
Franka, Zsa Zsa i Nela
preuzele Otvoreni radio!

March 8, 2018 @ 14:17

Podijeli: Facebook Twitter

Poovodom Dana žena Otvoreni radio je u jutarnjem showu uz Ivanu Mišerić ugostio mlade, snažne i talentirane žene. Zsa Zsa, Franka Batelić i Nela Đinđić stale su pred mikrofon bez dlake na jeziku. Osim pjevanja svojih hitova cure su Ivani ispričale kako nastaje hit i kako je biti mladi umjetnik u Hrvatskoj. Cure su u studiju pokazale sjajan primjer snažnih i ambicioznih mladih žena koje se međusobno razumiju i podržavaju, iako su si međusobno priznale da bi rado pjevale pjesme jedna od druge!

Osim super zezancije na međimurskom i istarskom dijalektu, Franka je otkrila koliko je uzbuđena zbog Eurosonga i što očekuje, Nela je priznala da su je tek sad počeli prepoznavati dok je Zsa Zsa otkrila da si je od prvih zarađenih novaca kupila ni više ni manje nego – vlastitu deku! Cure su iskreno progovorile o stanju na estradi i kako često nije uvijek prisutno prijateljsko raspoloženje. Srećom, takva situacija nije bila u studiju Otvorenog radija gdje su ovo jutro vladale isključivo žene.

 

 

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv