Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play

Tvoj feelgood radio

Natoči do vrha na Crodux benzinskim servisima!

Osvoji
Natoči do vrha na
Crodux benzinskim servisima!

July 5, 2017 @ 06:00

Podijeli: Facebook Twitter

Vikend je pravo vrijeme za krenuti na putovanje, bilo da ideš samo kratko skočiti do mora ili ti baš danas počinje godišnji. Zato pripremaj kofere i sjedaj u auto, a za bezin brinemo Crodux i mi.

Uđi s nama u Feel Good vikend i osvoji 500kn goriva na Crodux benzinskim servisima diljem Hrvatske.

Prijavi se putem poveznice Prijava, objasni zašto baš trebi treba puni ‘tank’ i to je to, više nemaš izgovora da ne kreneš već ovaj vikend na putovanje života!

Detaljnije sve provjeri u pravilniku i sretan put!

Ne zaboravi i da te do kraja godine na Croduxovim bezinskim servisima očekuje i nagradna igra: “Crodux nagrađuje!”

crodux_1600x515_20170612750

Osvoji Novi Golf ili jednu od 30 Crodux kartica pojedinačne vrijednosti od 1.000,00 !

Kupovinom na Crodux benzinskim servisima u iznosu od 200,00 ili više kn po računu, sudjelujte u nagradnoj igri koja se održava u svim maloprodajnim objektima Crodux derivata dva d.o.o. u razdoblju od 15.06.2017. do 15.12.2017. do 24:00 h.
Svaki kupac koji realizira kupovinu od 200,00 ili više kn (po jednom računu) dobiva kupon na kojem ispunjava osobne podatke te ubacivanjem kupona u kutiju za nagradnu igru može osvojiti novi Golf ili jednu od 30 Crodux kartica! U kutiju je moguće ubaciti neograničen broj ispravno ispunjenih kupona, no jedan sudionik može osvojiti samo jednu nagradu za koju je prvo bio izvučen tijekom trajanja nagradne igre.

Ispunjeni kupon potrebno je ubaciti u kutiju za nagradnu igru na prodajnom mjestu što prije kako bi se sudjelovalo u izvlačenjima za Crodux kartice, a svakako do 15.12.2017. do 24:00 h za sudjelovanje u finalnom izvlačenju za glavnu nagradu – novi Golf.

Više o ovoj igri pronađi na www.crodux-derivati.hr

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv