Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play

Tvoj feelgood radio

Registriraj sreću i sunčaj se, a da ne izgoriš!

Osvoji
Registriraj sreću i
sunčaj se, a da ne izgoriš!

July 6, 2019 @ 14:43

Podijeli: Facebook Twitter

Zamisli… ležiš na plaži u podne… zaspiš… probudiš se… a leđa ne peku!! Pa ako to nije sreća, ne znam šta je!

Ovog ljeta zaboravi na jogurt i krastavce, Jutro na Otvorenom spremilo je za tebe 10 Combusten paketa koji ti osiguravaju bezbrižno uživanje na suncu!

Javi se svakog jutra na besplatni 08003355 i upiši se u Registar sreće. Ništa lakše. Provjeri detalje i u Pravilniku. Jer Jutarnji show zna što je must have ovoga ljeta na plaži – tvoj Combusten sprej koji izvrsno ublažava sve simptome nastale prekomjernim izlaganjem suncu, crvenilo, iritaciju, osjećaj pretijesne kože i sl.

Combusten – Kad izgoriš da ne goriš

Combusten sprej sadrži visoki udio pantenola u jedinstvenoj kombinaciji s kalcijevim hidroksidom koji ima izraženo adstrigentno djelovanje te aloe verom i maslinovim uljem koji učinkovito rješavaju probleme iritirane kože nastale uslijed prekomjernog izlaganja suncu. Combusten sprej brzo i učinkovito uklanja simptome iritirane kože koja postaje regenerirana, nahranjena i hidratizirana te bez neugodnih simptoma nastalih neopreznim boravkom na suncu.

Combusten sprej trenutno pruža osjećaj olakšanja i umirenja kože, a zahvaljujući formi spreja s lakoćom ga možete nanijeti na sve dijelove tijela bez dodatnog utrljavanja i iritacije nadražene kože.

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv