Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Filip Han

Twitter Facebook

Bok bok!

Tvoj feelgood radio

Napravi pauzu uz Dorina čokoterapiju

Osvoji
Napravi pauzu uz
Dorina čokoterapiju

October 16, 2018 @ 14:46

Podijeli: Facebook Twitter

Treba ti pauza na poslu? Ručak je bio dobar, ali sad ti baš treba nešto slatko, nešto da te digne? Ne brini, tvoju dozu terapije u obliku pozitive i slatkog donosi ti naš uredski šećer – Dario Maradin!

Svaki dan dolazimo u tvoj ured, firmu, restoran, salon… bilo gdje na posao diljem Hrvatske s paketom Dorina čokoterapije!

Prijavi se na 08003355 provjeri sve u Pravilniku i očekuj nas na vratima!

Nove Dorina čokoterapije 3u1 – karamel mix i čoko mix

Dokazano je da čokolada podiže raspoloženje i stvara osjećaj sreće, a kada je u pitanju savršeno trojstvo – skladna kombinacija tri vrste čokolade – čokoterapično djelovanje je zajamčeno! Novu paletu Dorina čokoterapije čine dvije čokolade – čoko mix i karamel mix.

Dorina čokoterapija 3u1 – karamel mix ima dno od fino topive mliječne čokolade obogaćene lješnjak pastom i kockice od tamne i bijele čokolade s karamelom. Dorina čokoterapija 3u1 – čoko mix ima dno od tamne čokolade s većim udjelom kakaa, a na površini se izmjenjuju kockice od bijele i mliječne čokolade.

Pogledajte novi TV spot za koji su ekskluzivno napravljeni profinjeni kadrovi čokolade i njezinih sastojaka Nove Dorina čokoterapije 3u1 – karamel mix i čoko mix – Novosti – Kraš.

Uživajte u novim Dorina čokoladnim okusima i prepustite se savršenom mixu 3 vrste čokolade.

Komentari

Više vijesti

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv