Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play

Tvoj feelgood radio

Čivro: Volim Severinu!

Galerije, RADIO
Čivro: Volim Severinu!

July 1, 2015 @ 11:22

Podijeli: Facebook Twitter

Ima više nakita nego mi žene, dužu kosu i vrišti bolje od nas. Marin Jurić Čivro! Finalist Voicea koji se srećom probudio i došao u Jutro na Otvorenom. Zašto srećom? Paaa… zato što je prije samo par dan zaspao i propustio doći u emisiju Dobro jutro Hrvatska. Kaže da ga je jako sram zbog toga i da se naslušao maminih prodika.

Marin je predstavio svoj prvi singl Dobro jutro svima, a telefonski nam se javio i njegov mentor iz Voicea Ivan Dečak koji je za Marina imao samo riječi hvale:

Marin je super lik, jako simpatičan dečko ispred kojega je svijetla budućnost. On je novi glazbeni glas grada Virovitice. Dao sam predizborno obećanje i ispunio ga- napisao sam Marinu pjesmu Dobro jutro svima koja apsolutno odgovara njegovom cjelokupnom izričaju. Kad smo ušli u studio i kad je otpjevao tu pjesmu, to je bilo to.

Marin prvenstveno sluša rock i metal, ali je priznao da je klasika njegov guilty pleasure. “Volim svašta poslušati, čak mi je jako sjela jedna folk pjesma, a volim i crkvene pjesme”, priznaje Čivro. Našalio se i rekao da se uskoro ženi: “Ma život je dug, pun iznenađenja i lijepih dana, a za ženidbu ima još vremena”.

Čudno mu je što ga ljudi prepoznaju gdje god dođe i kaže da se ne može naviknuti na taj osjećaj, iako mu je lijepo što je tako. Priznao je da se boji pauka, zmija i knjiga, a da uživa u glazbi i igricama.

Kada bi mogao ukrao bi Severininu pjesmu Dobrodošao u klub: “Severinu jako volim i volio bih surađivati s njom, spreman sam na neki duet!”

Marin kaže da se rado druži s ekipom iz Voicea i da su svi oni divni ljudi. Od djevojaka mu je bila zgodna Elena Stella. Marin radi punom parom, nakon prvog singla slijedi snimanje spota, a nada se da će svjetlo dana uskoro ugledati i neka autorska pjesma: “Ne bih baš još o tome, ali pišem pjesme i htio bih samostalno pustiti neku stvar van, samo mogu reći da će poslije spota za pjesmu Dobro jutro svima biti nešto”.

Marin i prateći gitarist Matija Evačić počastili su nas live izvedbama pjesama “Take me to Church” i “Hallelujah” i ostavili nas bez teksta. Marine, samo hrabro naprijed i želimo ti svu sreću u glazbenim vodama!

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv