Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Ermin Preljević

Twitter Facebook

Stišaj probleme, pojačaj hitove!

Tvoj feelgood radio

Car je nominiran za Večernjakovu ružu!

On Air
Car je nominiran za
Večernjakovu ružu!

February 4, 2019 @ 09:14

Podijeli: Facebook Twitter

Nema nam kraja! Nakon nominacija za Zlatni Studio Jutarnjeg lista, evo i nominacije za Večernjakovu ružu! I to za našeg jednog jedinog – Vedrana Caraaaaaa!!

Vedran Car, urednik i voditelj Poslijepodneva na Otvorenom radiju, osvojio je nominaciju za Večernjakovu ružu u kategoriji Radijska osoba godine! Za svako smijanje, za sve one gluposti, sve Pa kaaakove, svaki izazov, svaki gangsta trenutak… sve što Car radi svakog poslijepodneva u eteru Tvog Feel Good radija dok se vi vozite doma s posla. I da ne zaboravimo – zvijezda naših društvenih mreža! Da da, klini tu, i tu, sve će ti biti jasno.

Kako glasati?

SMS – na broj 60085 pošalji poruku sa sadržajem RUZA2018 21 (cijena poruke 2,40kn)

TELEFON – 065 900 900 – slijedi upute za glasanje: broj kategorije za glasanje je 2, a broj osobe 1 (po pozivu 1,50kn fiksni telefon, 2,40kn mobitel)

KUPON – u Večernjem listu i u prilogu Ekran, kupon izlazi do 15. ožujka. U kategoriji Radijska osoba godine upiši broj 1.

Hvala svima unaprijed!

A sada malo i o nagradi:

Večernjakova ruža je najstarija i najvažnija medijska nagrada u Hrvatskoj, a ove godine proslavlja svoj jubilarni 25. rođendan. Nominacije se objavljuju u sedam kategorija, a glasati za svoje favorite moći ćete od 28. siječnja i to putem kupona, SMS poruka i telefonskih poziva.

Na glamuroznoj manifestaciji koja će se održati 22. ožujka u zagrebačkom HNK dodijelit će se nagrade najvažnijim i najpopularnijim osobama iz javnog života Hrvatske, TV osobama, ali i onima koji su svojim ostvarenjima obilježili godinu za nama.

O nominacijama je odlučio žiri u sastavu: televizijske legende Miroslav Lilić i Ksenija Urličić, glazbenik Ivica Propadalo, producent Nikša Bratoš, doajen radijskog novinarstva Vojo Šiljak, redatelj Dalibor Matanić te večernjakovci Bojana Radović, Goran Gerovac, Anamarija Kronast, Maja Car i Ivana Carević na čelu s Mirjanom Žižić, pomoćnicom glavnog urednika VL-a i voditeljicom projekta Večernjakova ruža.

Komentari

Više vijesti

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv