Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Filip Han

Twitter Facebook

Bok bok!

Tvoj feelgood radio

Caparol izolacija s inspiracijom

Predstavljamo
Caparol izolacija s inspiracijom

October 22, 2018 @ 15:05

Podijeli: Facebook Twitter

Odabir fasade iznimno je bitan za vaš dom. Osim što treba biti lijepa, dugotrajna i izdržljiva, glavna funkcija fasade jest očuvanje topline u vašem domu i na taj način ušteda energije koja za krajnji rezultat ima štednju vašeg novca.

Dobro izolirana fasada istovremeno će se pobrinuti da vaš ugodno temperirani prostor odiše zdravom klimom za vas i vašu obitelj. U potpunosti će spriječiti nastajanje ružnih i opasnih algi, gljivica i plijesni. U potpunosti će eliminirati gubitak energije te time smanjiti troškove grijanja zimi, ali i hlađenja ljeti. I možda ono najvažnije, pobrinuti će se za očuvanje okoliša, uzmemo li u obzir da su zgrade generatori trećine stakleničkih plinova.

Što danas doista želimo od svoje fasade?

Želimo da bude dugo čista, da se na njoj ne zadržavaju prljavština, alge i gljivice, da se brzo suši te da postojanost i intenzitet boja bude dugotrajan. Upravo je za zaslužna nano-kvarc-mrežna tehnologija.

Želimo li zauvijek eliminirati strah od tuče, vandalizma, udaraca pri igranju loptom ili naslanjanja bicikla na zid kuće, za to će se pobrinuti karbonska vlakna koja će odoljeti i najžešćim mehaničkim opterećenjima iz okoline.

Izuzetno nam je bitno učinkovito, ali i ekonomično rješenje. Svake godine materijali se dodatno usavršavaju kako bi što uspješnije mogli zadovoljiti želje investitora, izvođača, ali i projektanata i arhitekata.

Zaštitite se  toplinom Caparol fasadnih sustava za toplinsku izolaciju i spremni dočekajte zimu.
Jer investiranjem u fasadni sustav možete uštedjeti i do 40% troškova energije.

Doživite kvalitetu.

www.caparol.hr

 

Sponzorirani članak

Komentari

Više vijesti

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv