Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play

Tvoj feelgood radio

Bez Dan Küchen ponude još uvijek nemate najbolje ponude!

Predstavljamo
Bez Dan Küchen ponude još
uvijek nemate najbolje ponude!

November 23, 2018 @ 14:34

Podijeli: Facebook Twitter

Mi smo Br. 1 u Austriji

Mnogo je razloga zašto DAN Küchen uživaju tako veliku popularnost u Austriji. DAN je značajno potpomogao oblikovati ne samo razvoj kuhinje od pukog radnog prostora u moderno, sofisticirano središte života. Austrijski broj 1 usredotočuje se i na trendove u razvoju inovativnih kuhinjskih ideja i dizajna.

Proizvodnja s naprednom tehnologijom je samo jedna strana. Druga je funkcionalna i fleksibilna integracija najnovijih tehnologija u kuhinju, kao i kuhinjske opreme te kuhinjskog dizajna, koji najučinkovitije koriste raspoloživi prostor i pritom također pružaju ergonomske uvjeta rada u kuhinji.

Pri tom DAN prednjači sa širokim rasponom kuhinjskih modela, koji pokriva sve od ekskluzivnih dizajnerskih kuhinja pa sve do cjenovno atraktivnih jednostavnih modela u najvišoj kvaliteti i po najboljem omjeru cijene i usluga na tržištu.

DAN Küchen su korak po korak diljem Austrije izgradile mrežu trgovaca kuhinjama koji prodaju uglavnom isključivo DAN Küchen. Ta pouzdana distribucijska mreža našim klijentima jamči individualno pružanje usluga, visoku fleksibilnost i jedinstvenu uslugu. Nije slučajnost da je više od milijun ljudi u Austriji žive s kuhinjom broj 1: DAN Küchen.

Samo za VAS:

Najbolja cijena.
Najbolja ponuda.
Najbolja montaža.

Potražite svoj najbliži ekskluzivni DanKüchen studio u Hrvatskoj.
Više na www.dan.com.hr ili na Facebook stranici DANKuchenHrvatska.

» Bez Dan Küchen ponude još uvijek nemate najbolje ponude!«

Sponzorirani članak

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv