Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Dario Maradin

Twitter Facebook

.uvijek gladan!

Tvoj feelgood radio

Arianin koncert za Manchester

Glazba
Arianin koncert za Manchester

May 31, 2017 @ 09:54

Podijeli: Facebook Twitter

Ariana Grande vraća se u Manchester na veliki humanitarni koncert


UPDATE: One Love koncert održan je na prepunom Old Traffordu, a stage su s Arianom Grande podijelili i Miley Cyrus, Niall Horan, Take That, Robbie Williams, the Black Eyed Peas, Coldplay, Liam Gallagher, Pharrell Williams, Justi Bieber i mnogi drugi.

Prikupljeno je preko 350,000 dolara za pomoč žrtvama terorističkog napada 22. svibnja.

Justin Bieber, Katy Perry, Miley Cyrus i Coldplay prihvatili su poziv Ariane Grande da zajedno s njom nastupe na velikom Tribute koncertu za žrtve terorističkog napada koji se dogodio 22. svibnja na njezinom koncertu u Manchesteru, kada su poginule 22 osobe, među kojima je bilo i djece te gotovo stotinu ranjenih.

Na ovaj način sama glazbenica, kao i brojni kolege i drugi ljudi iz svijeta showbusinessa, žele poslati poruku svijetu, fanovima, ali i teroristima da se ne boje nikoga, da je ljubav jača od mržnje i da izražavaju podršku svim žrtvama terorizma.

One Love Manchester koncert održat će se 4. lipnja na stadionu Old Trafford uz direktan televizijski i radijski prijenos na BBC-u. Nastupe su najavili i Pharrell Williams, Usher, Niall Horan i Take That, a sav prihod bit će doniran u fond ‘We Love Manchester’.

Komentari

Više vijesti

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv