Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play

Tvoj feelgood radio

Ljetni shopping u Arena Centru Zagreb

Osvoji
Ljetni shopping u
Arena Centru Zagreb

July 17, 2017 @ 06:00

Podijeli: Facebook Twitter

Ljeto, a ti u Zagrebu… Pa vjeruj nam, nije ni to loše! Grad je prazan, u trgovinama velika sniženja, a u tvom novčaniku 1000kn viška.
Molim? Što? Kako?

Jutro na Otvorenom i Arena Centar olakšavaju ti boravak na vrućem zagrebačkom asfaltu i svaki dan te vode u shopping vrijedan tisuću kuna! Prijavi se SMS-om na 60085 (2,40kn), dokaži da baš ti najbolje poznaješ naš glavni grad i – to je to, vidimo se u Arena Centru!

Sve dalje provjeri u Pravilniku.

Ljeto

Svima vama koji ste ovo ljeto vezani za Zagreb, Arena Centar je olakšao izbor gdje provesti slobodne trenutke!
Cijelo ćemo vam ljeto servirati zabavu, modu, ljepotu… finu hranu i još finije koktele.

Hamburger s obitelji prije kina, koktel s frendicama na jednoj od naših terasa nakon laganini shoppinga. Sladoled od pistacija i zgodan DJ zaliječit će svako slomljeno srce.

Od 21.7. do 20.8. uživajte u glazbenim vikend programima na Tiki terasi Arena Centra. Svakoga petka zapjevajte uz bend, subotom zaplešite uz DJ-a, a nedjeljom uživajte u zvucima akustične gitare.

Ljeto je vrijeme provoda i mi smo tu da vam stavimo osmjeh na lice. Pa bili vi odvažni, romantični, profinjeni ili zločkasti ;) iskoristite neodoljive ljetne prilike koje nudi dvjestotinjak trgovina Arena Centra, ili se pripremite za jesen i budite inspiracija svima oko sebe.

Samo opušteno.

Zaželim. Ispunim.
Arena Centar

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv