Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play

Tvoj feelgood radio

3 dana rođendana City Centra one!

Predstavljamo
3 dana
rođendana City Centra one!

October 5, 2018 @ 14:49

Podijeli: Facebook Twitter

Tri dana najboljeg rođendana 12. – 14. 10.

Popusti, nagrade, zabava i brojna iznenađenja očekuju vas od 12. do 14. listopada na rođendanu City Centera one Zagreb East, Zagreb West i Split.

Jedinstveno koncertno iskustvo doživjet ćete u subotu, 13. listopada, od 20 sati u City Centeru one Split jer rođendan se slavi uz veliki koncert domaće glazbene dive – Doris Dragović. Njoj će se pridružiti i dragi gost Jacques Houdek, a i vi možete biti među tisućama onih koji će bezvremenske hitove pjevati u glas s neponovljivom Doris. Koncert je za sve posjetitelje besplatan.

Naravno, dobra proslava podrazumijeva i odlične rođendanske popuste! Povedite cijelu obitelj i uživajte u shoppingu u vašim omiljenim trgovinama koje su se pridružile slavlju i pripremile odlične popuste i posebne ponude koji traju cijeli vikend. Obnovite garderobu, razveselite najdraže lijepim sitnicama i punih vrećica uživajte u rođendanskom slavlju, a popis svih popusta pronađite na www.citycenterone.hr.

Te iste pune vrećice donose vam i mogućnost sudjelovanja u zabavnom nagradnom natječaju i osvajanje fantastičnih nagrada: 10.000, 5.000 ili 3.000 kuna u poklon bonovima City Centera one. Prošetajte do interaktivnog ekrana koji vas čeka u svakom Centru cijeli rođendanski tjedan te uz predočenje računa u minimalnom iznosu od 50 kuna iz bilo koje trgovine City Centera one uhvatite najviše rođendanskih poklona. Pokažite brzinu i spretnost na interaktivnom ekranu u natječaju ‘Osvoji pun ormar rođendanskih poklona’ jer tri natjecatelja s najvećim brojem bodova u svakom Centru osvajaju fantastične shopping nagrade!

Rođendan je izvrsna prilika da se sjetimo i pomognemo onima kojima to najviše treba pa ćete 5 kuna, koliko ćete platiti komad City torte i čašu pjenušca, usmjeriti udruzi Jak kao Jakov koja pomaže obiteljima s djecom oboljelom od malignih bolesti. Naziv humanitarne akcije je ‘Daj 5 za bolji svijet’, a svi mi možemo svojim djelima učiniti svijet barem malo boljim mjestom. Kroz humanitarni program vodit će vas poznata lica: Ivana Marić, Ana Radišić, Marijana Batinić, Ines Nosić, Boris Mirković i Danijel Bilić, a njima će se pridružiti brojni glumci, pjevači, voditelji, kuhari i druge osobe iz javnog života.

Djeca će pak biti u centru zbivanja sva tri rođendanska dana. Čekaju ih zabavne kulinarske radionice i natjecanja uz poznate kuhare; moći će postati nove City zvijezde uz makeover i osobne naslovnice magazina; sudjelovati u radionicama za dizajn i izradu modnih dodataka; pjevati na karaokama, sudjelovati u plesnom natjecanju, modelirati balone, uživati u nastupima mađioničara, predstavama i slatkim iznenađenjima. U zagrebačkim centrima poseban nastup za najmlađe pripremio je Luka Bulić, a splitske klince zabavljat će Domenica.

A da biste stigli uživati u baš svim rođendanskim aktivnostima, u petak i subotu je radno vrijeme produženo te su Centri otvoreni do 22 sata.

Pozivnicu ste dobili, dođite i zabavite se na tri dana najboljeg rođendana City Centera one.

Komentari

Više vijesti

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv