Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Aida Šukurica

Twitter Facebook

Stisni play za feel good i hitove!

Tvoj feelgood radio

Algebra ti daruje najpopularnije tečajeve!

Osvoji
Algebra ti daruje
najpopularnije tečajeve!

February 12, 2018 @ 06:01

Podijeli: Facebook Twitter

Algebra slavi 20. rođendan i poklanja ti najpopularnije tečajeve iz svojeg bogatog edukacijskog programa!

Želiš raditi na projektima financiranim iz EU fondova? Zanima te dodatno usavršavanje na polju digitalnog marketinga? Ili pak imaš savršenu ideju za mobilnu aplikaciju, ali zapeo si na realizaciji? Vedran Car ima rješenje! Poklanja ti tečajeve u Algebri upravo iz ova tri programa.

Prijavi se za igru putem ove aplikacije i objasni svoju ideju ili zašto baš tebi treba jedan od ovih tečajeva, a najkreativnije nagrađujemo! Detalji su u Pravilniku.

Kad mi slavimo, mi darujemo! Za 20. rođendan Algebra ti daje 25% popusta na najtraženije programe obrazovanja.

U ožujku Algebra obilježava 20 godina rada. Svim našim sadašnjim i budućim polaznicima nudimo 25% popusta na određene programe obrazovanja (osim ECDL operatora i ECDL specijalista, Računalnog operatora i Knjigovođe koji imaju popust od 10%), na sve oblike plaćanja. Ponuda vrijedi za predavanja u učionici i online.

Ponudu programa obrazovanja koji su uključeni u akciju kao i više detalja o njima samima možete pronaći na www.algebra.hr.

Slavimo i častimo: Dajemo vam 25% popusta na upis u najtraženije programe obrazovanja!

U ožujku slavimo punih 20 godina rada, tijekom kojih je u Algebri više od 120 tisuća pojedinaca pohađalo neku vrstu edukacije. Svima onima koji su tijekom 2 desetljeća prepoznali kvalitetu i predanost onome što radimo, ali i onima koji će tek postati dio naše velike obitelji darujemo 25% popusta za upis u najtraženije programe obrazovanja.

Promjena karijere, želja za promaknućem te osobnim razvojem i usavršavanjem glavna su motivacija zbog koje sve više ljudi odlučuje dodatno ulagati u znanje i obrazovanje. Studije pokazuju da poznavanje nekog dodatnog područja, primjerice poznavanje digitalnog marketinga uz onaj klasični, znatno povećava šanse za promaknućem i većom plaćom.

Neki od programa obrazovanja za koje možete ostvariti značajan popust od 25% su, primjerice, programi iz područja razvoja aplikacija, dizajna, informacijskih tehnologija, marketinga (uključujući i internetski marketing), pripreme i provedbe projekata financiranih iz EU fondova ili, primjerice, osnove informatike. Akcija se odnosi na predavanja u učionici, ali i na online uživo nastavu, te vrijedi za upis u programe u Algebra centrima u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Puli, Zadru, Dubrovniku i Varaždinu.

U ponudi su i programi vezani uz knjigovodstvo i razne specijalističke akademije koje će vas pripremiti za polaganje certifikacijskih ispita, poput onih Microsofta i Red Hata. Još su i neki drugi programi, poput ECDL obrazovanja i osnovnih informatičkih znanja, na rođendanskom popustu od 10 posto.

„Posljednja anketa koju smo proveli među polaznicima naših programa obrazovanja pokazala je da je 58 posto polaznika koji su pohađali seminare obrazovanja s namjerom napredovanja u karijeri unutar nekoliko mjeseci i uspjelo u tome, što pokazuje da poslodavci vrednuju ovako stečena znanja i želju za kontinuiranim obrazovanjem. Kroz ovu rođendansku akciju želimo se zahvaliti svima koji su dosad iskazali povjerenje Algebri, ali i motivirati nove polaznike da razmotre edukaciju kao siguran put prema naprijed u svojoj karijeri“, naglašava Hrvoje Balen, član uprave Algebre.

Iskoristite rođendansku akciju i dozvolite nam da vam pomognemo pronaći ono što volite i da u tome postanete izvrsni! Vidimo se u Algebri!

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv