Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Aida Šukurica

Twitter Facebook

Stisni play za feel good i hitove!

Tvoj feelgood radio

Pretvaramo zagrljaje u donacije

Otvoreni predstavlja
Pretvaramo zagrljaje u donacije

January 20, 2018 @ 09:27

Podijeli: Facebook Twitter

Pampers® i UNICEF pretvaraju zagrljaje u donaciju za opremanje neonatoloških odjela diljem Hrvatske!

Vrijedna akcija povodom Međunarodnoga dana zagrljaja

U akciju se od 20.1. do 28.2.2018. možete uključiti i preko Facebooka – dodate li poseban okvir „Pampers dodir“” na svoju profilnu sliku, Pampers će u vaše ime donirati još 1 kunu. Pokažite svima koliko je dodir važan.

Pampers® i UNICEF udružuju snage kako bi zajedničkom akcijom „Dodir koji život znači“ pomogli opremiti odjele neonatologije u osam hrvatskih gradova.
Zagrljaj je jedan od najljepših oblika dodira, a Pampers zna koliko je dodir važan već od prvog dana života. Pedijatrijska istraživanja potvrdila su da rani kontakt koža-na-kožu potiče razvoj i napredak prijevremeno rođenih beba te tako pomaže njihovu bržem oporavku. Stoga želimo poboljšati uvjete na neonatološkim odjelima u Hrvatskoj da bismo svim prijevremeno rođenim bebama osigurali nježan roditeljski dodir koji život znači.
Povodom Međunarodnoga dana zagrljaja 21. siječnja svaki ćemo zagrljaj pretvoriti u 1 kunu donacije za opremanje neonatoloških odjela intenzivne skrbi diljem Hrvatske.

Kako se uključiti? U subotu 20. 1. 2018. od 9:30 do 15:30 sati potražite naše predstavnice u centru Zagreba, Osijeka, Splita, Rijeke, Zadra, Varaždina, Pule i Slavonskog Broda. Fotografirat ćemo zagrljaje građana i, uz njihovu suglasnost, fotografije objaviti na Pampersovoj Facebook stranici. Ukupni iznos donacije u kunama bit će jednak broju objavljenih fotografija zagrljaja te će ga Pampers u cijelosti donirati za opremanje neonatoloških odjela diljem Hrvatske.

1 zagrljaj = 1 kuna donacije

U akciju se od 20.1. do 28.2.2018. možete uključiti i preko Facebooka – dodate li poseban okvir „Pampers dodir“” na svoju profilnu sliku, Pampers će u vaše ime donirati još 1 kunu. Pokažite svima koliko je dodir važan.

1 okvir na profilnoj = 1 kuna donacije

U akciju će se uključiti i brojne poznate osobe. Lana Klingor Mihić, Nevena Rendeli Vejzović, Mirna Medaković Stepinac, Petra Kurtela samo su neke od njih.
Za svaku podijeljenu sliku i preuzeti digitalni okvir u razdoblju od 20.1. do 28.2.2018. Procter&Gamble podržava UNICEF sa 1 kn za opremanje 12 neonatoloških odjela u Hrvatskoj, do iznosa od 450.000 kn. UNICEF ne podupire nijedan proizvod ili marku. Više informacija na www.pampers.com.hr.

O Pampersu:
Pampers je najprodavanija svjetska marka dječjih pelena. Već više od 40 godina Pampers pomaže poboljšati živote beba, male djece i roditelja koji se brinu za njih kompletnom linijom pelena, pelena gaćica i maramica namijenjenim svakom stupnju razvoja bebe. Zahvaljujući četiri desetljeća istraživanja, napornom radu i predanosti, Pampersova je obitelj u samom vrhu svjetskih marki dječjih pelena. Za više informacija molimo posjetite www.pampers.com.hr.
O UNICEF-u:
UNICEF promiče prava i dobrobit svakoga djeteta u svemu što radi. Zajedno s partnerima djeluje u 190 država svijeta te pomaže pri promicanju, zaštiti i ostvarivanju prava sve djece, a osobito najranjivijih i isključenih.
Za više informacija molimo posjetite www.unicef.hr.

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv