Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Dario_mala
Trenutno s Vama...

Dario Maradin

Twitter Facebook

Dijelim karte za MTV Summerblast! Trebaš?

Tvoj feelgood radio

33° C
Pogodi pjesmu i osvoji Police sunčane naočale

Osvoji
Pogodi pjesmu i osvoji
Police sunčane naočale

April 21, 2017 @ 12:30

Podijeli: Facebook Twitter

Nova kolekcija sunčanih naočala talijanskog branda Police idealno povezuje bogato nasljeđe kultnog modnog i lifestyle branda s modernim identitetom revolucionarnog koncepta. Maštoviti modeli izdvajaju se atraktivnim oblicima te super-inovativnim strukturama i materijalima, istovremeno njegujući tradicionalnu talijansku kvalitetu. Snažan identitet branda Police, jasno stilsko pozicioniranje i posvećenost detaljima tri su glavne smjernice kojima se novi kreativni direktor Enrico Furlan vodio pri dizajniranju sunčanih naočala koje predstavljaju pogled u prošlost s ciljem stvaranja budućnosti.

Od 24. do 28. travnja imaš priliku osvojiti SAVAGE modele iz nove Police kolekcije za 2017. godinu. Ultra-ženstveni predimenzionirani prednji dio i kamuflažno-floralni uzorak na ručkicama recept su za stil istinske ljetne zavodnice. Jedinstven dizajn apliciran na krilca naočala u kombinaciji sa specijalnim Police ukošenim logotipom, dizajniranim ekskluzivno za ovu liniju, dodatan je moment vrhunske talijanske estetike. Istovremeno buntovne i romantične, sunčane naočale linije Savage nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Jutro na Otvorenom ti svakog dana poklanja jedne SAVAGE naočale! Na našem Facebooku i Instagramu pogledaj video i pogodi koju pjesmu pjeva Ivana, prijavi se za igru na 08003355, a sve detaljnije provjeri i u pravilniku.

Za sve one koji svoje omiljene Police sunčane naočale ne uspiju osvojiti u našoj nagradnoj igri, najbliža prodajna mjesta na kojima su dostupni modeli iz nove kolekcije mogu potražiti na locator.police.hr. Renomirani talijanski brand pripremio je i posebnu poslasticu – akciju Police muzika za tvoje oči, u sklopu koje se svaka kupovina Police sunčanih naočala nagrađuje atraktivnim Police slušalicama! Sve što trebate učiniti je slikati račun nakon obavljene kupovine, uploadati ga na stranicu nosi.Police.hr i popuniti svoje podatke, a Police slušalice stižu na vašu adresu! Akcija traje od 17. travnja do 14. svibnja 2017. godine ili do isteka zaliha slušalica.

ponedjeljak 24.04.

Pogledaj kako smo se igrali prvi tjedan za HALO sunčane naočale:

Ponedjeljak 17.04.

Utorak 18.04.

Srijeda 19.04.

Četvrtak 20.04.

Petak 21.04.

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv