Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Dinko Putrić

Twitter Facebook

Tvoj feelgood radio

Dodijeljene Brit Awards

Glazba
Dodijeljene Brit Awards

February 23, 2017 @ 09:39

Podijeli: Facebook Twitter

Britanija je dodjelila svoje godišnje glazbene nagrade, a među brojnim pobjednicima treba istaknuti Little Mix, Beyonce i One Direction te posebno Davida Bowiea i Robbie Williamsa.

Pokojnom legendarnom Davidu Bowieu pripale su dvije nagrade za album ‘Blackstar’, za album i muškog solo izvođača. Nagrade je preuzeo njegov sin Duncan Jones i posvetio ih svim ‘čudacima’ koje je njegov otac cijeli život podržavao i predstavljao.

Najboljim singlom proglašen je ‘Shout Out to My Ex’ od Little Mix dok su One Direction, čak dvije godine nakon odlaska na ‘pauzu’, dobili nagradu za najbolji video ‘History’.

Drake, Beyoncé i Adele također su osvojili nagrade, ali se nisu pojavili na svečanosti.

Zato je tamo bio Robbie Williams koji je proglašen Britanskom ikonom, ali mu je nastup nažalost bio totalna katastrofa, od pada plesačica i ispadanja grudi u javnom tv prijenosu, do nestanka zvuka i tehničkih problema…

Nastupom se ne može pohvaliti ni Katy Perry kojoj je također plesačica pala sa stage-a, no bilo je i onih sjajnih, poput Eda Sheerana, Brune Marsa ili Coldplayeve posvete George Michaelu.

Evo nekih od najzanimljivijih:

Ed Sheeran – Castle On The Hill & Shape Of You feat. Stormzy

Robbie Williams Medley Brit Awards 2017

Coldplay – “A Different Corner” Tribute to George Michael

Bruno Mars – That’s What I Like

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv